Na Hribarove uvrede i optužbe reagirali Ivona Juka i Zlatko Hasanbegović

veljača 20, 2017 maxportal
Share Button

U HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u dva” gostovao je bivši ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar. Govorio je o vođenju centra, nalazu revizije i svojem trenutačnom položaju.

Teške optužbe uputio je bivšem ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću, a uvrede redateljici Ivoni Juki.Ivona Juka nije željela previše komentirati Hribareve izjave, već je poručila da time izbjegava važne teme.

“On ne želi da se priča o milijunima koji su pronevjereni od članova upravnog odbora, od članova vijeća i pogotovo ne želi da se priča o transparentnoj podjeli sredstava od retransmisije”, kazala je Ivona Juka.

Na Hribarovo izjave o sastanka s tadašnjim ministrom Hasanbegovićem, u telefonskom razgovoru za HRT bivši ministar kazao je:

“Potpuna je neistina to što je rekao Hrvoje Hribar. Na svim našim sastancima, u svojstvu njegove najbliže suradnice i braniteljice, bila je sadašnja ministrica kulture pa neka ona potvrdi je li to istina ili nije. A i svatko tko me poznaje, zna da prizemni šovinizam nije moj način komunikacije,” rekao je dr. Zlatko Hasanbegović.

MP/foto:hrt/FaHKomentari
Share Button