Nakon što ga je Mamić ‘išamarao’ Šuker se oglasio o Modriću

srpanj 5, 2017 maxportal
Share Button

Izvršni odbor HNS-a se na 28. sjednici dotaknuo i aktualne situaciju oko kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića i njegovom svjedočenju na suđenju braći Mamić u Osijeku.Danas ranije Zdravko Mamić je prozvao HNS, izbornika Čačića i Vatrene da se izdajnički ponašaju prema Modriću.

“HNS vrlo pažljivo prati suđenje bivšim čelnicima NK Dinamo vezano za optužbe o eventualnoj zlouporabi ovlasti u poslovanju kluba. Hrvatski nogometni savez se niti na koji način ne miješa u navedeni kazneni postupak te podsjeća na svoj ranije zauzeti stav o načelu presumpcije nevinosti sve dok se mogućom pravomoćnom presudom ne dokaže suprotno.

Međutim, HNS posebno zabrinjava medijska hajka na našeg kapetana Luku Modrića zbog njegovog iskaza izrečenog pred sudom u svojstvu svjedoka. HNS u potpunosti vjeruje u vjerodostojnost, iskrenost i poštenje našeg kapetana te niti na koji način ne sumnja da ga zanima samo istina.

Stoga pozivamo medije da ostave nadležnim pravosudnim tijelima da utvrde sve činjenice te da prestanu napadati Luku Modrića zato što se njegov iskaz ne uklapa u njihovu unaprijed zacrtanu koncepciju „istine“.Komentari
Share Button