Mamić prozvao izbornika i Vatrene: “Prema kapetanu se ponašate k’o pizd*ki”

srpanj 5, 2017 maxportal
Share Button

Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić još se jednom obratio na društvenim mrežama. Ovog puta povod je Luka Modrić koji je danas u Osijeku dao iskaz.Tri tjedna nakon svjedočenja na suđenju Zdravku MamićuLuka Modrić je ponovno došao u Osijek. Morao je dati iskaz tamošnjem državnom odvjetništvu, koje ga sumnjiči za lažno svjedočenje.

– Moja savjest je mirna i siguran sam da će se na kraju svega ovoga dokazati da nisam počinio nikakvo kazneno djelo – rekao je u srijedu Luka Modrić nakon što je izišao iz zgrade DORH-a. Prije nego je ušao u auto naglasio je i da više ne smije govoriti jer je postupak u tijeku.

Zdravko Mamić je i nakon prvog iskaza stao u obranu hrvatskog kapetana, a nakon današnjeg iskaza osjetio je potrebu objaviti svoje mišljenje putem statusa na Facebooku.

“Gdje ste izborniče Čačiću? Gdje ste gospodo iz HNS-a, gdje ste reprezentativci? Gdje ste svi koji volite nogomet i želite mu dobro? Našeg kapetana, vašeg suigrača i idola navijača diljem svijeta valjaju u blatu jer govori istinu i zato što ne želi služiti mračnim silama. Udaraju ga sa svih strana, a oni koji bi ga trebali braniti šute.

Razmišljam je li normalno da nitko od suigrača iz reprezentacije ne reagira? Zašto nema reakcije HNS-a i izbornika na ovakav tretman? Pa zar treba najbolji igrač u povijesti reći zbogom reprezentaciji da bi netko stao u njegovu obranu? Kakvi smo ljudi postali? Gdje je nestala ljudskost i poštenje? Može vas sve biti sram. Siguran sam – da se netko od vas našao u nevolji, Luka Modrić bi prvi stao u vašu obranu”, objavio je Mamić na Facebooku.

 Komentari
Share Button