NEOBIČNA NESREĆA: Sudarili si Hitna i vozilo MUP-ovih Kobri, dvojicu odnijeli na nosilima

siječanj 16, 2018 maxportal
Share Button

Vozilo hitne pomoći i crna limuzina, koja je prema izjavama očevidaca, vozilo jedinice prometne policije MUP-a RH popularnog naziva ‘Kobre’, sudarili su se u ponedjeljak oko 18.30 sati u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama što je u poslijepodnevnom ‘rush houru’ izazvalo prometni kolaps koji je potrajao sat vremena.– Odmah je došlo još pet vozila hitne pomoći i dva policijska vozila koja su pod rotirkama počela regulirati promet. Samo su vadili ozlijeđene iz hitne i crnog auta, a dvoje su odvezli na nosilima, nadam se da ozljede nisu teže – rekao  je za Jutarnji list  djelatnik benzinske postaje Crodux zu čijoj se neposrednoj blizini dogodio sudar.

Neposredno nakon nesreće, na mjestu događaja zatekli su se brojni očevici koji su u to vrijeme, kada je i inače promet pojačan, putovali s posla.

– Zanimalo me što se dogodilo jer nikada nisam radi obične i naizgled lakše prometne nesreće vidio toliko rotirki na jednom mjestu. To je ljudska znatiželja, što ćete – rekao nam je jedan od očevidaca.

– Pitao sam policajca na mjestu nesreće što se dogodilo, a on mi je rekao da me to ne treba zanimati jer se radi o policijskom vozilu – objasnio nam je znatiželjni očevidac.

Djelatnici Croduxa s kojima smo razgovarali tvrde da je vozilo Kobri skretalo iz smjera juga na benzinsku postaju te tako oduzelo prednost vozilu hitne pomoći koje je također dolazilo pod rotirkama i zvučnim signalom.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su nam da je došlo do prometne nesreće, ali nisu nam službeno mogli potvrditi da je u njoj sudjelovalo i policijsko vozilo. S obzirom da još nisu poznati rezultati očevida, nisu nam mogli ni reći tko je skrivio sudar.

Iako je najvjerojatnije nastala tek manja materijalna šteta, od siline udarca trojica putnika u policijskom vozilu prevezena su u zagrebačke bolnice, KBC Rebro i KB Dubrava. Prema prvim informacijama, svi navodno imaju lakše ozljede.

Komentari
Share Button