Ostala je samo hrpa lima: U nesreći kraj Vukovara troje poginulih

ožujak 6, 2017 maxportal
Share Button

Teška prometna nesreća sinoć se dogodila na izlazu iz Bršadina, sela nedaleko od Vukovara. Poginuli su 19-godišnjak, 22-godišnjak te 44-godišnjak, koji su bili u osobnom vozilu, a vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.Dvojica poginulih mladića su iz Bršadina, a smrtno stradali 44-godišnjak je iz Nuštra.

Nesreća se dogodila oko 21.50 na ravnom dijelu državne ceste Vukovar-Vinkovci. Na tom je području jučer padala kiša pa su ceste bile skliske.

Foto: Zrinka Perić/hrt

 

Policija je oko 10.30 potvrdila da su smrtno stradali 19-godišnjak i 22-godišnjak iz Bršadina te 44-godišnjak iz Nuštra. Iz policije kažu kako u ovom trenutku još ne mogu tvrditi tko je bio za volanom automobila.

Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen.

Očevid se tek jutros počeo provoditi jer je sinoć bila kiša i nije bilo uvjeta za provođenje očevida, pa će policija tek kroz nekoliko sati dati više informacija, kazali su nam jutros iz policije.

Zbog očevida prekinut je bio promet na državnoj cesti Vukovar-Vinkovci (DC55) u mjestu Bršadin. Obilasci su bili preko Pačetina ili Bogdanovaca.Komentari
Share Button