PALJEVINA U ZAGREBU: Izgorio auto Žarka Puhovskog

siječanj 30, 2018 maxportal
Share Button
RANO jutros zapaljeni su kontejneri sa smećem u Miramarskoj u Zagrebu. Požar se s kontejnera proširio na dva automobila koji su uz njega bili parkirani, potvrđeno je iz zagrebačke policije.“Oko 4:50 dobili smo dojavu o požaru na PVC kontejneru. Od požara kontejnera oštećen je zadnji dio osobnog automobila marke Mazda CX 3 zagrebačkih oznaka, u vlasništvu 72-godišnjaka, i prednji dio osobnog automobila marke Alfa Romeo, slatinskih registracijskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjaka. Vatrogasci su izašli po dojavi o požaru i ugasili ga”, priopćeno je iz policije.

Policijski očevid o ovom događaju bit će obavljen danas tijekom dana. Nakon očevida bit će poznat i razlog požara.

Mazda je u vlasništvu političkog analitičara Žarka Puhovskog.  Auto je parkirao jučer nešto prije 18 sati, nakon povratka s puta.

 

“Moj auto je oštećen, bio je drugi do kontejnera. Izgorio je zadnji dio plastike i vjerujem da će se morati mijenjati dio karoserije. Osiguranje će najbolje procijeniti kolika je šteta”, kazao je za Index Puhovski.

Ovo je drugi požar kontejnera u dva dana zaredom u Zagrebu. Jučer je oko pet sati ujutro u Zvonimirovoj ulici također zapaljen kontejner za smeće zbog odbačenog gorućeg predmeta.

Vatra je najprije dohvatila drugi kontejner, a zatim i tri automobila u blizini, od kojih je jednom potpuno izgorio prtljažnik.

MP/foto:Screenshot

Komentari
Share Button