Pernar podiže prijavu protiv Benčić, sudaca i posvojitelja: “Reći ću vam iz prve ruke…”

13 veljače, 2023 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Reći ću vam iz prve ruke što se događa”, piše popodne Ivan Pernar i navodi da je DORH nakon njegovih kaznenih prijava protiv uhićenika u Zambiji “pokrenuo istragu i predao slučaj u ruke USKOK-a te se trenutno provjerava svaki dokument o posvajanju SVIH posvojitelja iz Konga”.



Pernar tvrdi da je zahtjev za smjenom glavne drževne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek motiviran upravo tom istragom:

“Čim su istrage krenule, zastupnici MOŽEMO i njihovih satelita iz redova SDP-a su zatražili SMJENU glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek.

Molim vas sve koji želite podržati gđu Hrvoj Šipek od političkog linča Senfove ekipe da sutra u 12 (DORH Gajeva) dođete dati podršku glavnoj državnoj odvjetnici u poštenom i nepristranom radu.

Tada ću ujedno predati i niz kaznenih prijava vezanih uz ovu aferu o čemu sam detaljnije pisao u ranijoj objavi. Vidimo se”, objavio je večeras Pernar.

Današnji dan kronološki izgleda ovako:

U prvoj objavi Pernar proziva medije zbog načina praćenja  slučaja – afere Zambija:

Najviše me iznenadilo što je Jutarnji za udar na mene izabrao odvjetnicu Sloković koja je poznata po tome što brani…

Objavljuje Ivan PernarPonedjeljak, 13. veljače 2023.

“Kada imate slučaj gdje su pritvoreni i za teška kaznena djela optuženi članovi velike i utjecajne političke stranke onda se to uvijek u HR novinarstvu zvalo AFERA.

Ali budući da su Možemovci miljenici medija sada se koristi riječ SLUČAJ.

U nedostatku argumenata kojima bi ih obranili, mediji se doslovce natječu u tome tko će ih više “beatificirati”, prikazati kao nevine, žrtve i mučenike. Istovremeno, nas kojima je stalo do toga da se zakoni za sve jednako provode ti isti mediji nazivaju drukerima, cinkerima, moralnim ponornicama, talogom društva, gnjidama, štakorima, a evo, gđa Modrić danas nas uspoređuje s onima koji su u doba NDH cinkali židove.

Pitam se kako će nas nazivati sutra?

U svakom slučaju ova afera savršeno pokazuje kolika je sprega medija i političke platforme koju su agresivno gurali i u konačnici ju doveli na vlast u Zagrebu.

Retorika najzagriženijih Možemovaca i novinara je ne samo identična, nego novinari čak pokazuju još veći fanatizam i agresiju u obrani pritvorenih Možemovaca.

Pernar je potom reagirao na tekst u Jutarnjem listu i izjavu odvjetnice Jadranke Sloković:

Najviše me iznenadilo što je Jutarnji za udar na mene izabrao odvjetnicu Sloković koja je poznata po tome što brani žešće krimose pune para i za velik novac koji joj oni plaćaju uvjerava sud i javnost da oni nisu krivu.

To su moralne vertikale kakve mediji pronalaze da bi me crnili i okrenuli moj vlastiti narod protiv mene. Takvi govore da moram odgovarati za ono što sam učinio (da me treba kazniti).

Gospođo Sloković, pa imate li vi imalo srama i obraza? Što sam ja vama učinio da sudjelujete u napadu na mene kojeg orkestrira medij u vlasništvu obitelji Marijana Hanžekovića, masona koji je izgradio svoje carstvo na način da je sirotinji ovrhama skidao zadnju kunu s računa.”

U novoj objavi navodi da pokreće kaznenu prijavu protiv zastupnice Sandre Benčić: 

Sutra u 12 pred DORH-om u Gajevoj ću kazneno prijaviti i nju i Benčićku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela sprječavanja dokazivanja. Detaljno ću objasniti zašto to činim, pozvani su svi mediji i građani kojima je stalo do istine!”

U četvrtoj objavi Pernar  javnost obavještava da je posjetio veleposlanstvo DR Konga u Beogradu, a vezano za slučaj posvanja djece. O tome je objavio i video razgova s djeletnikom veleposlanstva:

“Upravo sam bio u Ambasadi DR Konga u Beogradu i pitao kako je moguće da transrodne osobe iz Hrvatske posvajaju djecu iz Konga.

Na moje iznenađenje, njihov predstavnik mi je rekao da su u DR Kongu zabranjena sva posvajanja iz stranih zemalja neovisno o tome je li netko transrodna osoba ili ne i da ne zna što uopće odgovoriti na tvrdnje onih koji tvrde da su posvojili djecu iz Konga.

Tim odgovorom mi je cijela priča oko autentičnosti dokumenata o posvajanju postala još čudnija. Naravno, uvijek postoji mogućnost da ti papiri nisu krivotvorina, međutim kako bi mogli imati valjane papire ako su posvajanja iz Konga zabranjena?!

Upravo sam bio u Ambasadi DR Konga u Beogradu i pitao kako je moguće da transrodne osobe iz Hrvatske posvajaju djecu iz…

Objavljuje Ivan PernarPonedjeljak, 13. veljače 2023.

Nakon što je objavljeno da je Višnja Ljubičić najavila kaznenu prijavu protiv Pernara, on je na Facebooku uzvratio:

Nakon kaznene prijave koju je protiv mene najavila ravnopraviteljica za ravnopravnost spolova odlučio sam otići do ambasade DR Konga u Beogradu kako bi istjerao pravdu do kraja jer je istina jedino oružje koje imam, za razliku od onih koji me progone te na raspolaganju imaju golemu količinu novca, politički utjecaj, medije, pa čak i neke institucije.

Na neviđen medijski pritisak odgovorit ću još jače nego do sad, te podići kaznenu prijavu protiv svih posvajatelja iz DR Konga (nepoznatih počinitelja) zbog sumnje da su na sudovima predavali krivotvorene dokumente o posvajanju.

Također, podići ću kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ovjere neistinitog sadržaja i zlouporabe položaja i ovlasti protiv svih sudaca (također nepoznatih osoba) koji su donosili rješenja o posvajanju na osnovu dokumenata za koje sumnjam da su krivotvoreni budući da mi je dužnosnik njihove ambasade u Beogradu rekao da oni ne ovjeravaju nikakva posvojenja iz njihove države budući da ista više nisu moguća.

Ne tvrdim da su ti suci krivi, ali mišljenja sam da postoji mogućnost da su kaznena djela počinjena.

Što se tiče pravobraniteljice za ravnopravnost spolova nju ću kazneno prijaviti i zbog sumnje za lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Sutra u 12 je presica pred DORH-om gdje ću na medijske napade odgovoriti isključivo argumentima vezanim za aferu Kongo”, objavio je Pernar u novom postu.

Reći ću vam iz prve ruke što se događa, DORH je nakon mojih kaznenih prijava protiv uhićenika u Zambiji pokrenuo istragu…

Objavljuje Ivan PernarPonedjeljak, 13. veljače 2023.

Nakon što su njegove objave prenijeli svi mediji u Hrvatskoj, Pernar je objavio novi post u kojem tvrdi da zahtjev za smjenom glavne drževne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek motiviran istragom u aferi Zambija. Za sutra u podne pred DORH-om je najavio press konferenciju:

Reći ću vam iz prve ruke što se događa, DORH je nakon mojih kaznenih prijava protiv uhićenika u Zambiji pokrenuo istragu i predao aferu Kongo u ruke USKOK-a te se trenutno provjerava svaki dokument o posvajanju SVIH posvojitelja iz Konga.

Čim su istrage krenule, zastupnici MOŽEMO i njihovih satelita iz redova SDP-a su zatražili SMJENU glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek.

Molim vas sve koji želite podržati gđu Hrvoj Šipek od političkog linča Senfove ekipe da sutra u 12 (DORH Gajeva) dođete dati podršku glavnoj državnoj odvjetnici u poštenom i nepristranom radu.

Tada ću ujedno predati i niz kaznenih prijava vezanih uz ovu aferu o čemu sam detaljnije pisao u ranijoj objavi. Vidimo se!”

Na kraju je reagirao na tekst iz Večernjeg lista koji u naslovu navodi da bi “Pernar mogao kazneno odgovarati zbog iznošenja osobnih podataka: Moguća kazna do 3 godine zatvora”.

Podaci koje  sam poslao Zambijskim vlastima NISU OSOBNI PODACI koji služe nečijoj identifikaciji nego javno dostupni podaci koje transrodni Noah Kraljević ne samo da ne skriva već je prije odlaska u Zambiju napravio i dokumentarni film o svojoj tranziciji iz žene u muškarca.

M.Marković /Foto: Facebook


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


-->