Kategorije Vijesti

Petković o majstoriji: Tko ne pokuša, nikad i ne uspije

Širi dalje

Hrvatska nogometna reprezentacija na Poljudu je svladala Mađarsku 3:0 u kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2020. Vatreni su dominirali od prve minute i pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo upitno.



– Najbitnije je da smo nakon četiri i pol godine došli u Split. Bilo je prelijepo. Čim smo izašli na teren odmah smo se naježili. Sve je bilo fantastično bez nereda, rekao je Dejan Lovren i zahvalio na podršci navijača.

– Pokazali smo karakter, stisli smo ih. Odličan početak. Mogli smo zabiti i četvrti gol. Sve u svemu super. Idemo još odraditi u nedjelju Wels i kvalificirati se na EURO. Wels je ekipa koja može zadati probleme jer su nam ih zadali i u Osijeku, ali kad smo pravi i kad se skupimo možemo pobijediti, rekao je Lovren.

Petković: Tko ne pokuša nikad i ne uspije

– Zadovoljan sam. Jako bitna tri boda i sretan sam zbog svojih pogodaka, rekao je Bruno Petković koji ima odličnu statistiku u reprezentaciji. U šest nastupa zabio je četiri gola.

Petković je u 24 minuti zabio maestralni gol petom.

– Tko ne pokuša nikad i ne uspije, rekao je, te dodao:

– Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu. Bitno mi je da sam koristan za ekipu i sretan što to činim sa svojim golovima i asistencijama.

U nedjelju utakmica protiv Welsa:

– U svakoj utakmici idemo na pobjedu. Čvrsto smo nogama na zemlji i idemo odraditi tu utakmicu.

Rakitić: Uživali smo u utakmici

– Zahvalio bi se publici i navijačima. Oni su nas vodili, mi smo dali sve od sebe. Napravili smo ogroman pritisak i iz tog pritiska zabili dva gola. Izbornik je sve dobro pripremio. Velika noć i nadam se da neće proći puno vremena dok se opet ne vratimo, rekao je Ivan Rakitić, te dodao da su uživali u utakmici.

Modrić: Sjajna utakmica, sjajna atmosfera i važna pobjeda

– Sjajna utakmica, sjajna atmosfera i važna pobjeda, rekao je Luka Modrić.

– Kad smo izašli na zagrijavanje ježio sam se. Atmosfera je bila fenomenalna i to nam je pomoglo da igramo ovakvu utakmicu. Poljud je poseban stadion i uvijek sam uživao igrati tu. Najbitnije je da smo pobijedili i da idemo prema našem cilju, istaknuo je.

Osvrnuo se i na Wels.

– Trebamo se prije svega dobro odmoriti i pripremiti. Napravili smo super posao ovdje, ali još ništa nije gotovo. Imamo jos dvije utakmice pred nama, idemo tamo ostvariti pozitivan rezultat, rekao je Modrić.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

37 minuta prije

Tužna vijest za trenera Dinama uoči utakmice sezone

Umjesto da se u miru priprema za nedjeljni derbi s Rijekom, Dinamov trener Sergej Jakirović…

1 sat prije

Obljetnica okrutnog ubojstva 9 djece u školi Vladislav Ribnikar u Beogradu

U 8:41 sati u Beogradu su odjeknule sirene, ekrani svih televizijskih kanala u Srbiji zatamnjeni su jednominutnom…

2 sata prije