Pjevač koji slavi četništvo i veliča Karadžića dragi gost na skupu u Vojniću

srpanj 27, 2017 maxportal
Share Button

Ivica Pandža Orkan neumorno razotkriva sve oblike četnikovanja i pripadnike agresorske srbije u Hrvatskoj i neumorno o tome obavještava hrvatsku javnost i hrvatske institucije.Zadnji takav slučaj, nadamo se i posljednji je održavanje takozvanih “Zelenih noći” u općini Vojnić koje su održane krajem srpnja 2017. godine.

Ta tipično srpska pijanka i dernečka manifestacija je održana u objektu Muljava koji je u vlasništvu državnog poduzeća Hrvatske šume. Na događaju su uz ostale nazočili Janko Velimirović poznatiji kao zamjenik Save Štrbca i Miodrag Linta (vjenčani kum notornog Bore Rkmana) koji je inače zastupnik u srbijanskoj skupštini iz stranke četničkog vojvode Tome Nikolića, kaže Orkan.

Na samom skupu koji je više sličio na pijani dernek se naricalo za nikad im prežaljenom krajinom a glazbeni repertoar bio je prilagođen nazočnima. Naricalo se za poginulim Jovanom koji je život dao za “krajinu”

Do kada će se po hrvatskoj četnikovati, provocirati i pomicati granice razine četnikovanja, i to još na državni račun.? Je li pjevač iz Srbije Boro Drljača imao radnu dozvolu za taj nastup?

Boro Drljača veličao je četničke zločine, slavio osuđene ratne zločince, pjevao o Kapetanu Draganu, popu Đujiću, Radovanau Karadžiću, agresorskoj vojsci….

Zašto hrvatska policija ne reagira na huškačke tekstove u kojima spominju srpsku tvorevinu iz devedesetih, “krajinu”, kada se zna da krajina niti ne postoji već se samo zna da je postojala u njihovom velikosrpskom projektu devedesetih kada su srbi izvršili brutalnu agresiju na hrvatsku.

Je li veličanje VRSK-e kažnjivo u Hrvatskoj? Mogu li Hrvati u Srbiji pjevati Juru i Bobana i vikati “Za dom spremni”?

Srbi u Hrvatskoj nisu jedina nacionalna manjina!

Hrvatski čovjek zasigurno nema ništa protiv da se domicilni srbi (pravoslavci) kao i sve hrvatske nacionalne manjine zabavljaju na svoje blagdane na nekim organiziranim manifestacijama,

Uostalom kao i još neke nacionalne manjine (koje nitko nikad ne spominje) ali i te kako ima protiv tog, kada na takve manifestacije dolaze srbi notornjaci poput onih koji provlače nacionalističke pjesme koje žestoko podrivaju sve kao što su “žal za krajinom”

Da su Hrvati u srbiji ili u Vojvodini zapjevali Juru i Bobana bili bi isti tren isprebijani, maltretirani i zatvoreni, ali kada se usred hrvatske veličaju krajiški “borci” koji su poginuli u oružanoj agresiji na hrvatsku i to na hrvatskoj zemlji onda hrvatske institucije šute. Dokle?

M.M. /foto:Screenshot

 

Komentari
Share Button