Plenković presjekao: Prgomet kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba!?

ožujak 15, 2017 maxportal
Share Button

Predsjedništvo HDZ-a i gradski odbor te stranke sastaju se danas poslijepodne kako bi odlučili o kandidatu za zagrebačkog gradonačelnika, a prema informacijama koje dolaze iz te stranke, to bi mogao biti Drago Prgomet.


O Dragi Prgometu kao o rješenju za HDZ-ovu izbornu križaljku u Zagrebu, kako se neslužbeno doznaje iz te stranke, govorilo se na sastanku koji je održan u utorak navečer, a na kojem su sudjelovali predsjednik stranke Andrej Plenković, njegov zamjenik Milijan Brkić, predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić i Drago Prgomet, objavila je rano jutros Nova tv. 

Osim što bi išao u utrku za gradonačelnika, Prgomet bi nosio i listu za Gradsku skupštinu. No, za konačna imena HDZ-a za zagrebačke izbore ipak treba pričekati danas poslijepodne kada se sastaju predsjedništvo HDZ-a i gradski odbor.

Iz HDZ-a se, naime, posljednih dana puštaju brojni “baloni” o zagrebačkim izborima, između ostalog i da će u gradonačelničku utrku Andrija Mikulić te da će Milijan Brkić nositi listu za Gradsku skupštinu.

Milijan Brkić kazao je danas da se nada da će gradski odbor donijeti najbolju odluku za HDZ.

“Uvjeren sam da će izabrati istinskog HDZ-ovca, koji će najbolje predstavljati HDZ”, izjavio je Brkić u Saboru. Na pitanje hoće li to biti Prgomet, odgovorio je: “Nisam Nostradamus da predviđam događaje. Vidjet ćemo što će biti.”

Na pitanje je vidi li sebe kao nositelja liste za Gradsku skupštini, kazao je da se danas o tome neće raspravljati.

MP/foto:pxlKomentari
Share Button