POTVRĐENO Duvnjak otpao do kraja prvog kruga, upitan i cijeli turnir!

siječanj 13, 2018 maxportal
Share Button

NAKON što su ga danas pregledali na ultrazvuku i magnetskoj rezonanciji, liječnici hrvatske rukometne reprezentacije potvrdili su da Domagoj Duvnjak sigurno neće igrati do kraja prvog, a upitan je i drugi krug Europskog prvenstva.Bite se  spreman za polufinale i finale.

“Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, ali nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu na vrijeme ćemo obavijestiit navijače”, rekao je šef liječničkog tima reprezentacije dr. Krešimir Rotim.

Duvnjak se ozlijedio sinoć na utakmici protiv Srbije u 1. kolu skupine A. Iako su prve informacije govorile da je otpao za cijeli turnir, postoji još mogućnost da će ga liječnici “zakrpati” za nokaut fazu.

Ponajbolji hrvatski igrač ozlijedio je list desne noge pred sam kraj utakmice. Duvnjak je krivo stao i pao na pod nakon čega su ga Vori i liječnik iznijeli s terena.

Nakon utakmice liječnicima je rekao kako misli da je riječ o težoj ozljedi. Iza ponoći je stigla vijest da je riječ samo o istegnuću, no nakon današnje magnetske rezonancije utvrđeno je da je ozljeda ipak ozbiljna.

“Domagoj Duvnjak definitivno otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove na svakoj utakmici. Odredit ću igrača koji će zamijeniti Duvnjaka. Mi analiziramo i razmišljamo o narednom protivniku. Koristim priliku da zahvalim splitskoj publici i pozivam ih da dođu i na utakmicu protiv Islanda, da budu naš osmi igrač. U ovim trenucima njihova pomoć nam je zaista najpotrebnija”, rekao je Lino Červar koji će umjesto Duvnjaka za prvi krug pozvati nekog drugog igrača, najvjerojatnije Marina Marića.

Megy M. /foto:pxll

Komentari
Share Button