PUCNJAVA U NOVOM ZAGREBU: Čuli su se rafali, bilo je kao 90-ih

svibanj 25, 2018 maxportal
Share ButtonOko 14 sati, umirila je javnost policija, osumnjičeni za pucnjavu je uhićen:

“Obavještavamo vas da se osoba koja se dovodi u vezu s događajem u Novom Zagrebu dovodi u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Tijekom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba i nema dojava o oštećenjima imovine”, kazali su iz policije.

Tijekom prijepodne u naselju Utrine odigravala se prava drama. Zagrebačka policija zaprimila je dojavu o pucnjavi na zagrebačkim Utrinama.

“Vezano za upite medija i građana o događaju u Novom Zagrebu obavještavamo vas da je policija zaprimila nekoliko dojava da se u Šišićevoj ulici čuje pucnjava.

Policijski službenici odmah su upućeni na mjesto dojave te utvrđuju okolnosti i točnu lokaciju s koje su se čuli pucnjevi. Prema dosadašnjim prikupljenim informacijama na terenu nitko nije ozlijeđen i nema oštećenja na imovini. Po novim saznanjima pravovremeno ćemo vas izvijestiti”, kazali su iz policije.

U tiom naselju jutros je došlo je do pucnjave. Čulo se više rafala, a policija je naknadno ogradila cijelo područje.

“Prvo sam oko devet i pol sati sam čuo neke izdvojene pucnjeve. Nisu to bili rafali već pojedinačni pucnjevi. Nakon toga su se u nekim vremenskim intervalima čula tri, četiri odvojena rafala, po zvuku bih rekao da je kalašnjikov. Tu mi jedna susjeda kaže da je policija imala jedno tridesetak dojava, kaže da su joj tako rekli policajci.

Policija je prvo došla s običnim policijskim autom. Oni su nešto gledali oko zgrade. Taman kad su krenuli nazad, opet su se čuli rafali. Pucao je po ulici, a navodno je pucao i u smjeru dječjeg vrtića.

Riječ je o Šišićevoj ulici. Trenutno su na ulazima u zgradu policajci”, kazao je za svjedok koji živi u blizini

U blizini se, kako je spomenuto, nalazi dječji vrtić. U njemu se nalaze djeca, a nekima od njih su došli roditelji. Svi su trenutno zatvoreni unutra i ne izlaze vani, javljaju nam čitatelji. Policija nam zasad nije mogla potvrditi informacije koje su nam javili čitatelji.

Zatvorena je i obližnja osnovna škola, a učenicima je rečeno da ne dolaze na dodatnu nastavu. Na teren je došao i Pavle Kalinić, pročelnik gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

MP/Foto;

Komentari
Share Button