SDP OBJAVIO VIDEO: Bernardić je žrtva urote, laž je da nije popularan

travanj 27, 2018 maxportal
Share Button

SDP je objavio snimku neobičnog istupa njihovog predsjednika Davora Bernardića u kojem je napao agencije koje istražuju javno mnijenje.Šef SDP-a  svom istupu aludira da je žrtva urote i da agencije, zapravo, manipuliraju rezultatima ankete kako bi se “prikrio nerad Vlade”.

“Kako je moguće da Ipsos puls i 2×1 komunikacije objavljuju različite rezultate?”, rekao je Bernardić, nakon čega se pozvao na tekst Jutarnjeg lista u kojem je pisalo da će Vlada potrošiti 600 tisuća kuna na angažiranje agencija za istraživanje javnog mnijenja.

“Tražimo da se objavi koje će agencije raditi za Vladu te da same agencije objave da rade za Vlade kako ne bi bilo sukoba interesa i kako se ne bi stekao dojam da se manipulira rezultatima istraživanja javnog mnijenja, tj. da rezultati ne idu u korist HDZ-a i vladajućih, bilo da se pumpa rezultat ili ublažava pad”, kazao je Bernardić.

U videu koji traje  dvije minute, predsjednik SDP-a govori i o tome kako istraživanja rejtinga političkih stranaka u Hrvatskoj nisu regulirana te da ne postoji tijelo koje bi im davalo smjernice kako objavljivati rezultate.

Bernardić u nekoliko navrata insinuira na moguće manipulacije, a na k slavodobitno zaključuje da SDP “bez obzira na nedostatak jasnih pravila igre i nadzora, nastavlja raditi na rješenjima problema građana i razvoja naše zemlje, s pogledom u budućnost.”

“A građani će kad budu izbori znati prepoznati novu snagu SDP-a”, optimistično završava svoju neobičnu video poruku Bernardić.

MP/Foto:pxll

Komentari
Share Button