SPECIJALCI MU PUCALI U GUME: Uhićen osumnjičeni za ubojstvo oca i majke

ožujak 26, 2017 maxportal
Share Button

U ČISTOJ VELIKO, mjestu u zaleđu Vodica, iz vatrenog oružja u svojoj je kući ubijen 45-godišnji Marin Šunjerga, pripadnik Specijalne jedinice PU splitsko-dalmatinske čije su tijelo istražitelji pronašli oko 11 sati, dok je mrtvo tijelo njegove supruge Silve (45) oko 16 sati i 20 minuta pronađeno u vozilu na širem području Čiste VelikeSina ubijenih, Tin Šunjerga, osumnjičenoga za dvostruko ubojstvo, specijalna policija uhitila je na području Tribunja. Uhićen je oko 19 sati. Policija je potvrdila da je tijekom uhićenja pokušao bježati. Speciojalci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.

Policija je ranije molila građane da tragaju za osobnim automobilom Mercedes E klase, šibenskih registracijskih oznaka ŠI 611 FR , koji se dovodi u vezu s događajem u Čistoj Velikoj, te pozivali građane, ako uoče vozilo da o tome obavijeste policiju na broj 192, mail adresu  [email protected]  ili u najbližoj Policijskoj postaji.

Sve okolnosti smrti 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije utvrdit će se kada policija završi istragu, kazala je glasnogovornica PU šibensko kninske Marica Kosor.

Prema pisanju lokalnih medija u vezi s ubojstvom spominje se 18-godišnji sin ubijenoga policajca, koji je navodno otišao u šibensku četvrt Mandalina gdje mu živi djevojka, pa je taj dio grada više sati bio pod policijskom blokadom, a policija je pretresala sva vozila koja su tamo ulazila.

MP/Foto:pxllKomentari
Share Button