Sretan kraj drame u Zagrebu: Dječak (5) se istrgnuo se baki iz ruke i ušao u tramvaj

siječanj 5, 2018 maxportal
Share Button

Noa (5) je u petak pobjegao baki i ukrcao se na tramvaj kod Glavnog kolodvora u Zagrebu. Policija je odmah objavila da je dječak nestao i zamolili su građane za pomoć. Dječak je u međuvremenu sam došao kući. 

 

“Počela sam trčati za tramvajem jer sam pretpostavila da će na prvoj stanici izaći dolje jer je dosta snalažljiv, ali bila sam prespora. Nisam stigla – rekla je za 24 sata baka petogodišnjeg Noe, koji je danas nestao u Zagrebu nakon što je na Glavnom kolodvoru napustio baku i ušao u tramvaj prema Autobusnom kolodvoru, da bi se poslije sam tramvajem vratio doma na Sveti Duh.

Noa je u razgovoru za 24 sata rekao kako se zna sam vratiti doma.

– Došao sam do Branimirove tržnice i onda sam na drugoj dvojki došao na Sveti Duh – rekao je Noa, dodajući da mu je “jedna teta” pomogla da se vrati.

– Onda sam otključao stan i gledao sam crtiće – rekao je Noa.

– Taman sam završavala s poslom, izlazila sam iz zgrade u kojoj radim, kada me suprug nazvao i rekao da se Noa izgubio – rekla je pak Noina majka.

– Kad sam došla na Kolodvor i vidjela da je i policija tamo i da je stvarno ozbiljna situacija i kad sam shvatila da je sam sjeo u tramvaj, počela sam se brinuti jer nisam bila sigurna hoće li on znati gdje je i u kojem se smjeru treba vratiti doma… Mislila sam da bi mogao doslovno biti bilo gdje u Zagrebu – rekla je majka, dodajući da su joj kroz glavu proletjeli i crni scenariji –  da je možda podletio pod auto ili da ga je netko uzeo.

– Jako sam zahvalna našim policajcima jer su stvarno reagirali jako brzo. Kad smo mi već bili ludi i zabrinuti, smirivali su nas i uvjeravali u sretan ishod – rekla je.

Dodala je da su se ljubili i grlili kad je došla doma nakon što se sin vratio. – Jako sam sretna što je to ovako sve završilo i drago mi je što se i on vrlo dobro u cijeloj situaciji snašao i što nema zapravo ozbiljnih posljedica – rekla je majka.

 

Komentari
Share Button