SRETANA MAJKA: Janica Kostelić na Novu godinu rodila sina

siječanj 1, 2019 maxportal
Share Button

Na  Novu godinu Janica Kostelić rodila je sina, za kojeg je već najavila da će ga nazvati Oskar. Najbolja hrvatska skijašica rodila je u Petrovoj bolnici carskim rezom prije sat vremena.Da osvajačica tri zlata na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, zlata na Olimpijskim igrama u Torinu, pet zlata na Svjetskim prvenstvima u St. Moritzu i Bormiju te tri Velika kristalna globusa sa svjetskih skijaških kupova očekuje bebu, javnost je doznala krajem listopada.

Vijest o trudnoći najprije je podijelila samo s najbližim članovima obitelji i prijateljima te ju je nastojala što dulje zadržati tajnom za široku javnost. Kako smo tada doznali, nekoliko dana prije nego što je vijest o trudnoći izašla u javnost, kolegama u Državnom uredu rekla je da će postati majka.

Nekoliko dana kasnije pojavila se na proslavi 100 godina postojanja Ski kluba Zagreb, a trudnički trbuščić nastojala je sakriti ispod široke crvene haljine.

Bivša skijašica u nekoliko je navrata izjavila da obožava djecu te da se raduje svom djetetu, no da za sve postoji pravo vrijeme. Fotografi su je često viđali kako se u centru Zagreba druži s nećacima, sinovima brata Ivice.

Oduvijek je bila tajnovita oko svog privatnog života, a prošlih božićnih blagdana viđena je u društvu Zvonimira Barišića.

Njen otac Ante  nije krio radost kad je saznao da će Janica roditi ističući da je i Janica presretna.

Kad je objavljeno da je trudna spominjano je da je očekivano vrijeme poroda 5. siječnja, na Janičin rođendan i na Snježne kraljice, a mali Oskar došao je par dana ranije.

Čestitamo sretnoj majci!

Megy Matičić/Foto:press

 

Komentari
Share Button