THOMPSON: “Blate me i lažu ljevičarski mediji, za Oluju neću naplatiti ni lipu!”

srpanj 30, 2017 maxportal
Share Button

Menadžment Marka Perkovića Thompsona demantira medijske napise da će za nastup u Slunju za Oluju 5. kolovoza 2017. od Ministarstvu branitelja naplatiti između 200 i 300 tisuća kuna.Tekst je objavio Jutarnji list, a onda preuzeli gotovo svi mediji s ljevice, naglašavajući kako je branitelje razbjesnila svota koja će Thompsonu biti plaćena za nastup u Slunju.

Thompsonov  tim u priopćenju navode da je riječ o pokušaja sabotiranja njegovog nastupa od strane Jutarnjeg lista i ostalih medija koju su prenijeli taj tekst.

“Odlučno i s gnušanjem odbacujemo bezočne laži novinarke Jutarnjeg lista Rozite Vuković, zadužene za blaćenje Marka Perkovića Thompsona i medijski pokušaj sabotaže njegovog nastupa za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Slunju, kao i ostalih pojedinih medija koje takve vijesti prenose.

Također pozivamo dotičnu novinarku da pokaže koje su to braniteljske udruge iz Slunja ogorčene Thompsonovim nastupom. Naravno da neće pokazati jer to jednostavno nije istina.

Kako bi uveličao proslavu Oluje po cijeloj Hrvatskoj, Thompson namjerava svake godine otići na jedno od herojskih mjesta ili gradova koji su bili “prva linija obrane” i koji su obilježili Domovinski rat.

Marko Perković Thompson i njegov dragi prijatelj Mate Bulić ove godine odazvali su se Gradu Slunju kako bi svojim nastupom uveličali proslavu Oluje i to bez naknade.

Dakle, Thompson i Mate Bulić povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Slunju 2017. godine osobno za sebe nisu naplatili niti jedne lipe.

Dragi prijatelji, ovo nije ništa novo, svake godine prije proslave Oluje ovakvi mediji svojim izmišljanjem i sluganstvom pokušavaju skrenuti pažnju na sebe i umanjiti ovaj nama važni spomen, dan kada smo se konačno oslobodili od srpsko-četničke agresije.

Pozivamo Vas ma gdje bili da u što većem broju dostojanstveno kako nama Hrvatima i priliči proslavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Menadžment Marka Perkovića Thompsona”

Foto:promoKomentari
Share Button