Kategorije VijestiZagreb

Tomislav Jonjić: Opet laži i manipulacije Večernjeg lista o Neovisnim za Hrvatsku

Širi dalje

Tomislav Jonjić, zastupnik u Skupštini Zagreba stranke Neovinsni za Hrvatsku, komentirao je pisanje Večernjeg lista o Neovisnim za Hrvatsku, a vezano za njihovo djelovanje u Skupštini.



 

OPET LAŽI I MANIPULACIJE – Napala nas danas u bezgrješnom „Večernjaku“ stanovita Mateja Šobak, da smo se neumjesno (iako uspješno) usprotivili krijumčarenju rodne ideologije u Razvojnu strategiju Grada Zagreba, a da ni o čemu drugome nismo kazali ništa, jer da ništa drugo ni nemamo kazati.

Gospođa, dakako, ne govori istinu ili, jednostavnim hrvatskim – laže. Jer, nismo se zadovoljili samo time da onemogućimo taj ideološki šverc. Mi smo i o drugim elementima te strategije na skupštinskim odborima – čije su sjednice javne, a tonski se snimaju – govorili kritično, pa sam i sam rekao da se radi o pravno neobvezujućem dokumentu koji se svodi na prežvakavanje ranijih sličnih dokumenata. No, Mateja Šobak nije novinarka, nego nadničar, pa piše onako kako su od nje naručili da piše.

U skladu s time je prešutjela i to, da smo zatražili (i uspjeli u tome) da se iz Prostornoga plana Zagreba ukloni svaki spomen spalionice, naglašavajući da smo, za razliku od HDZ-a koji je protiv spalionice u Resniku, mi protiv spalionica otpada bilo gdje u Hrvatskoj.

Dakle: svaka čast „Bezgrješnjaku“ i njegovim nadničarima poput Mateje Šobak! Samo naprijed, penezi su osigurani!”napisao je Jonjić.

MP/ Foto:pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

10 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije