TRAGEDIJA: Preminula trogodišnja kći nogometaša Josipa Šimunića

travanj 5, 2018 maxportal
Share Button
Kći Josipa Šimunića  i supruge Christine Marie preminula je u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti. Djevojčica je nedavno završila na liječenju.– Ovom prilikom želimo uputiti iskrenu sućut obitelji Josipa Šimunića zbog nenadoknadivog gubitka povodom smrti njegove trogodišnje kćerkice Luciane, koja je nakon kratke i teške bolesti 1. travnja nažalost preminula – izrazili su sućut umirovljenom nogometašu i njegovoj obitelji kolege iz udruge “Nogometni sindikat”.

Na posljednjem ispraćaju uz više stotina članova obitelji i prijatelja bili su i brojni ljudi iz nogometa, kompletan stožer A vrste predvođen izbornikom Zlatkom Dalićem, bivši izbornici Niko Kovač, Zlatko Kranjčar, Ante Čačić, Mirko Jozić, Igor Štimac, Ćiro Blažević, sadašnji igrači nacionalne vrste Ivan Perišić i Marcelo Brozović, negdašnji Eduardo da Silva, Jurica Vranješ, Marko Babić, Ardian Kozniku, Ante Miše, Ivica Olić, Goran Vlaović, Boris Živković, Nikica Jelavić, Boško Balaban, Mario Stanić, Stipe Pletikosa, Nikola Pokrivač, Dario Šimić, Zvonimir Soldo, Ognjen Vukojević i mnogi drugi koji su sa Šimunićem igrali, trenirali ili ga samo poznavali.

Bila je i delegacija HNS-a predvođena direktorom Marijanom Kustićem, izvršnim direktorom Damirom Vrbanovićem, savjetnikom Zorislavom Srebrićem i brojnim djelatnicima Saveza.

HNS je objavio izraze sućuti “Dragi Josipe i Christina, neizreciva tuga zbog odlaska Vaše voljene Luciane ne može se izbrisati, ali ona će zauvijek ostati s Vama i dati Vam snagu da nastavite dalje. Suosjećamo s Vama u ovim najtežim trenucima te ste u našim mislima i molitvama.”

Iskrena sućut obitelji Šimunić.

Maxportal

Komentari
Share Button