HDZ ‘sklepao’ anketu u kojoj je Prgomet jači od Esih. I napravili greške zbog koje im se smiju

svibanj 17, 2017 maxportal
Share Button
HDZ je jučer popodne imao anketu Nove tv po kojoj je Bruna Esih jača od Drage Prgometa. Da bi sanirali štetu na brzinu su ‘sklepali’ svoju anketu u kojoj je Prgomet jači od Esih.U brzini su napravili i kardinalnu grešku i zamijenili stranke koje su u koaliciji s Milanom Bandićem.

Bandićev koalicijski partner nije Zelena akcija, kako piše u anketi, koja Bandića žestoko napada, nego nedavno osnovana Zelena lista bivšeg tajnika HSS-a Nenada Matića.

.

.

Druga velika greška, koja je vjerojatno nastala zbog brzine, je vrijeme provođenja ankete. U dnu ankete o izborima za gradonačelnika piše da je terensko istraživanje provedeno od 8. do 11. svibnja 20176.

PR služba HDZ-a očito tu stranku vidi ne samo kao povijesnu hrvatsku stranku nego i kao kao futurističku jer imaju anketu za 18. 000 godina unaprijed.

.
.
O HDZ-ovoj anketi oglasio se i Velimir Bujanec, inače dobro upućen u odnose u toj stranci.

“PRGOMETU SADA “POMAŽE” I INDEX!
Pitam se: koliko dno treba dotaknuti PR trenutačnog vodstva HDZ-a, kada za pomoć angažiraju čak i Babićev Index?!  Drugo; kakav je interes Indexa da objavi lažnu HDZ-ovu anketu?!
Čim su danas popodne nesposobnjakovići iz Prgometova “rent-a-tima” doznali da će Nova TV objaviti anketu u kojoj Bruna Esih uvjerljivo iza sebe ostavlja Dragu Prgometa u utrci za Zagreb, pokušali su brzo pronaći portal na koji bi plasirali vlastitu, lažnu anketu. I pronašli su – Index! Kakav savez! Mrzitelji Predsjednice, HDZ-a, branitelja, vjernika i Hrvatske odjednom “pomažu” Dragi Prgometu!

(P.S. Čak je i Sanader svojedobno znao pronaći tzv. mainstream medije za plasman vlastitih propagandnih laži, a današnjim HDZ-ovim PR “stručnjacima” ostaje tek Babićev Index…

Btw: prave rezultate svoga istraživanja HDZ ne smije objaviti – u njima Prgomet ne prelazi 3 posto!)

M.M./Foto:Facebook

Komentari
Share Button