UKLJUČITE SE! IZBACIMO TZV. SPOLNI ODGOJ IZ ŠKOLA JER SE TEMELJI NA PEDOFILIJI!

svibanj 31, 2016 maxportal
Share Button

UDRUGA Vigilare pokrenula je akciju da se iz svih škola trenutno izbaci tzv. spolni odgoj jer se temelji na pedofiliji.Dok se iz kurikula ne izbaci sve što je povezano s pedofilijom i sve što se temelji na pedofiliji kurikul je u potpunosti neprihvatljiv. Tek kada se ti dijelovi izbace iz kurikula možemo početi raspravu o samom kurikulu.

Pošaljite zahtjev ministru obrazovanja, znanosti i športa Predragu Šustaru, ali i HRT-u i drugim medijima, da se tzv. ‘spolni odgoj’ koji se temelji na pedofiliji i učenju Alfreda Kinseyja u potpunosti izbaci iz hrvatskih škola.

Višestruko dokazani pedofilski temelj i pozadina tzv. spolnog odgoja ( OVDJE i OVDJE), ne smije biti prisutan ni u jednoj odgojno-obrazovnoj ustanovi.

Dopis ministru i HRT-u nemojte poslati samo jednom. Šaljite je svaki dan, sve dok se iz svih škola ne izbaci ovakav ‘spolni odgoj’.

Kopirajte tekst u svoj e-mail i pošaljite na:

[email protected],  [email protected],  [email protected],  [email protected],  [email protected],  [email protected], [email protected],  [email protected]

Obavezno se potpišite
Proslijedite dalje svojim kontaktima

Tekst:

Poštovani ministre Šustar!

Tzv. ‘spolni odgoj’, koji se nazivao i ‘4. Modul’, ‘odgovorno spolno ponašanje’ itd., dokazano je utemeljen na pedofiliji i učenju Alfreda Kinseyja.
Sporni je predmet uveden u hrvatske škole prije tri godine višestrukim pravnim nasiljem te se i dan-danas nalazi u svim školama.

Nedopustivo je da se sadržaj koji je utemeljen na kaznenom djelu pedofilije te i autorski povezan s promicateljima pedofilije, predaje našoj djeci.

Ovdje smo svi ujedinjeni – bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, političko, seksualno ili svjetonazorsko opredjeljenje. Ovdje postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne.

Zahtijevamo da taj tzv. ‘spolni odgoj’ kriminalne pozadine trenutno izbacite iz svih škola jer se temelji na seksualnom zlostavljanju dojenčadi i djece i učenju Alfreda Kinseyja.

S poštovanjem

(ime i prezime)

Komentari
Share Button