Uoči ubojstva napisao: “Bog prašta, mafija ne!” I ponosno se slikao s ocem

veljača 23, 2017 maxportal
Share Button

David Komšić osumnjičen je za ubojstvo Kristine Krupljan(18) na zagrebačkoj Volovčici, a majka djevojke rekla je kako je njezina kćer bila trudna oko dva mjeseca.U međuvremenu se pojavljuju nove informacije o zločinu koji je potresao Hrvatsku, a proširile su se i objave s profila na Instagramu za koji se čini da pripada mladom Komšiću. Fotografije na njegovom profilu u međuvremenu su ispunjene uvredljivim i prijetećim komentarima.

Komšićeve objave na ovoj društvenoj mreži daju nešto više informacija o njegovom životnom stilu. Tako je prije dva tjedna objavio snimku nadzorne kamere na kojoj se vide policajci, koji ga, sudeći po njegovom komentaru, traže, a koje je nazvao “smećarima”.

 

– Kad te smećari traže u nedjelju u 08:00 ujutro a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu – napisao je David Komšić ispod fotografije.

Zanimljivo je da je jučer, samo nekoliko sati prije ubojstva, objavio i fotografiju poznatog američkog mafijaša Ala Caponea uz poruku “Bog prašta, mafija ne!

Bog prašta, mafija ne !!

A post shared by David Komšić (@david___komsic)


 

#tata 😂😂

A post shared by David Komšić (@david___komsic)

 

Komentari
Share Button