VIDEO: Šefica vlade dala ostavku, snimili je u krađi kreme protiv starenja

travanj 25, 2018 maxportal
Share Button

Cristina Cifuentes, šefica madridske vlade našla se u nezgodnom skandalu. Nakon što je u javnost iscurio video u kojem se vidi da je uhvaćena u krađi kreme za lice, dala je ostavku. 

Snimka je nastala 4. svibnja 2011. godine, a na njoj se vidi Cifuentes, koja je tada bila zamjenica predsjednika Skupštine Madrida, kako je u jednu od prostorija supermarketa privodi zaštitar kojem potom predaje dvije tubice.

Navodno se radi o kremi protiv starenja.

Za gospođu, inače jednu od istaknutijih lica konzervativne Narodne stranke koju vodi španjolski premijer Mariano Rajoy, ovo je dosta turbulentno vrijeme. Naime, nedavno je optužena i da je lažirala fakultetsku diplomu, zbog čega javnost već neko vrijeme traži njezinu ostavku.

 

Nakon što je tjednima odgovornost za diplomu prebacivala na sveučilište koje ju joj je dodijelilo, danas je ipak, nakon što je portal OKdiario objavio snimku, rekla da će odstupiti kako bi “poštedjela svoje kolege i obitelj daljnje neugode”.

Na izvanrednoj press konferenciji rekla da se radi o “nenamjernoj grešci”, dodavši da je postala meta “vrlo osobnog linča”.

Megy M. /Foto:screenshot

Komentari
Share Button