VIDEO! STIV CULEJ U BUJICI: „MILANOVIĆ IMA ZMIJSKI JEZIK, NE VJERUJEMO MU – NIŠTA!”

23 kolovoza, 2016 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ako branitelji nemaju ruke i noge, imaju mozak i dobro se sjećamo što nam je sve radio Milanović! Nećemo nasjesti na ponovna podmetanja našega Milančeta. S njim razgovora nema, on ima zmijski jezik – izjavio je u Bujici Stevo Culej – Stiv, saborski zastupnik HDZ-a i kandidat te stranke na izborima u 5. izbornoj jedinici, 14. na listi. Dodao je:



– Sjetimo se samo što su Milanović i njegov ministar Ostojić napravili Darku Pajičiću i Vukovarcima, kako su nasrtali na Savsku i ostavili teške invalide bez hrane, vode i lijekova, zatočene u Crkvi sv. Marka, sjetimo se pokojne Nevenke Topalušić i sad bi trebali imati razumijevanja za njega pred izbore?! Ne dolazi u obzir!

Culej je prozvao i Đuru Dečak, koji se nudi Milanoviću: – O gospodinu Dečaku ja nemam nikakvo mišljenje! Ne znam ni te njegove ratne akcije… Za mene je general onaj koji je bio sa svojom vojskom… Nisam ga vidio niti u jednoj akciji niti za vrijeme rata niti poslije, a bio sam svugdje. Znam ga ko’ lovca, a ne ko’ branitelja! On je za mene samo predsjednik lovačkog društva! Neobjašnjivo je da netko može nakon svega podilaziti Zoranu Milanoviću! Ti koji podilaze onima koji su terorizirali hrvatske branitelje, samo su po statusu branitelji. I ni po čemu drugome! Pitanje je jesu li to stvarni branitelji, jesu li prolazili u Domovinskom ratu, ali i nakon njega, sve ono što su pravi branitelji zaista prošli.

S MILANOVIĆEM SE NEKI NALAZE RADI NOVCA!stiv culej, bujica oba

Culej je iskazao otvorenu sumnju da se neki nalaze s Milanovićem radi novaca: – Sve se u Hrvatskoj vrti oko love. Neke su udruge blagoslovljene od svake vlasti i dobivaju ogromne dotacije. Riječ je o milijunima! Udruga specijalne policije koju ja vodim u Vinkovcima samo je jednom dobila 2.000 kuna od ministarstva Jadranke Kosor, a i to smo vratili natrag! Oni koji dobivaju milijune, vrte kroz svoje udruge članove koji baš i nisu vidljivi u niti jednoj borbi – onoj ratnoj ili onoj poslije rata! Đuru Dečaka nisam vidio niti u jednom braniteljskom prosvjedu, a nisam ga vidio niti da je kao general podržao naše generale kada su bili u Haagu!

Popularni saborski zastupnik iz Slavonije opisao je Milanovića na osebujan način: – Još kao mali volio sam čitati stripove. Sjećam se da su Indijanci bijelce nazivali „zmijskim jezicima“. Zato što su uvijek lagali. A zmija ima dvostruki jezik kao i naš Milanović! On zaboravlja kako je nalagao progon hrvatskih branitelja svom ministru Ostojiću. U Crkvi sv. Marka najtežim invalidima je čak zabranio lijekove, a nuždu su morali vršiti u sakristiji, u pelene.

VUČIĆ JE ZLOČINAC I MORBIDNO GA JE POZIVATI U DUBROVNIK!

Komentirao je i poziv srbijanskom premijeru Aleksandru Vučiću u Dubrovniku, za četvrtak: – Morbidno je to što ga netko zove u ovome trenutku kada se provodi teror nad hrvatskim braniteljima, posebno neki dan kada su srbijanske vlasti uhitile jednog Osječanina, pod sumnjom za ratne zločine. To su učinili neprovjereno, slično su uhitili i Veljka Marića pa su naknadno sročili optužnicu protiv njega… Oni to rade smišljeno. Što Vučić uopće ima tražiti u Hrvatskoj?!

Tko ga je uopće pozvao?! Vlada u odlasku? Tehnička vlada? Nisu htjeli raditi kada je trebalo pa se sada bave neobjašnjivim potezima… Vučić se prvo mora ispričati Hrvatima za sve zločine koje su on i njegov predsjednik Toma Nikolić zvani Grobar, napravili po Antinu i cijeloj Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. On je za mene zločinac koji je sudjelovao u agresiji na moju Domovinu!

Culej je komentirao i situaciju u Vukovaru, gdje je 14-godišnji Srbin, sin „milicajca SAO Krajine“ oskrnavio spomenik Jean-Michel Nicoliera, a svatovska kolona iz Trpinje provocirala Hrvate podizanjem tri prsta i isticanjem četničkih obilježja, baš kod spoemnika generala Blage Zadre: – Lokalni Srbi u Vukovaru osokolili su se ponašanjem i izjavama bivšeg premijera Zorana Milanovića i njegovog najbrutalnijeg ministra Ranka Ostojića. Svi oni, zajedno s članovima tzv. antifa organizacija iza kojih stoji SDP, rade već duže vrijeme protiv interesa hrvatskih branitelja! Sebi su uzeli za pravo da teroriziraju hrvatske branitelje i Hrvate općenito. Rade u ilegali, pod okriljem mraka. Jurišaju na naše svetinje, diraju nas gdje smo najslabiji i gdje nas najviše boli, a to su uspomene na naše heroje i naše mrtve… Smislili su novi oblik borbe za koji se iskreno nadam da neće eskalirati u nešto drugo. Dobro svi znamo kako je započeo Domovinski rat!

Culej je u Bujici otkrio i tko je organizirao odlazak u Srb djece iz osnovne škole, iz Bobote, koja su tamo pjevala: “Moj će tata sekiricom da udara po krvnikovoj glavi”: – To je učinio Milorad Pupovac! Neposredno prije Srba, u Hrvatskom saboru Pupovac je primio neke žene iz Bobote i susjedne Vere. Vido sam da su mu čak na poklon donijele i rakiju… Po natpisu na rakiji sam shvatio i odakle su, a kasnije mi je bilo jasno da su s njim dogovarale nastup djece u Srbu!

JOSIĆ I GLOGOŠKI OSUDILI DEČAKA, PALE OPTUŽBE ZA POTKUPLJENOST!

Postupak Đure Dečaka koji se nudio Milanoviću, zajedno s još nekoliko branitelja oko njega, najoštrije su osudili Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara i Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih HRVI 1. skupine.

Josić kaže da su neki koji ovih dana razgovaraju s Milanovićem – potkupljeni:

– Ne znam jesu li neki zaboravili kako se Milanović ponašao prema braniteljima ili se prave ludi! Mislim ipak da nisu zaboravili, znaju oni jako dobro kako su se ponašali Milanović i Ostojić, no vjerojatno imaju interesa zašto to rade. Milanoviću ništa ne vjerujemo. Pokazao je jasno što misli o braniteljskoj populaciji. Vidjeli smo kako se ponašao prema Vukovaru, kako se postavio prema 100-postotnim invalidima… I sad ga neki ispituju ponovo što on misli o braniteljima! Svi znamo što on misli, a vjerojatno je obećao nekome nekakve novce pa mu sada pokušavaju pomoći u predizbornoj kampanji!

Đuro Glogoški u Bujicu se javio iz Osijeka: – Ne znam kako više uopće vjerovati Zoranu Milanoviću, čovjeku koji laže cijelo vrijeme! Čovjeku koji je podržavao svog „najboljeg ministra“ Predraga Matića, a ovih dana primamo pravomoćne sudske presude iz kojih se vidi da smo u pravu bili mi, a ne Matić i Milanović. Sve ovo ima veze jedino s izborima i Zoran Milanović vrlo vješto koristi hrvatske branitelje da pokrije taj dio svoje priče. Ne znam što je pozadina, no i pred zadnje izbore Milanović je iznenada postao veliki Hrvat i vikao „Hrvatska, Hrvatska“, a poslije više niti riječ o Hrvatskoj!

Moje osobno iskusktvo s Milanovićem je dovoljan pokazatelj da u tog čovjeka ne treba imati povjerenja i da taj čovjek želi isključivo manipulirati ljudima. Sigurno je da će Milanović i nakon izbora imati isti negativan stav prema braniteljima, bez obzira na to tko će pobijediti. Da se na čelu SDP-a pojavio neki drugi čovjek, bila bi mi razumljiva potreba za razgovor s braniteljima, no ovo nema smisla.

Ne znam što novo može ponuditi Zoran Milanović, osim vrijeđanja hrvatskih branitelja, u što smo se uvjerili tijekom svih 555 dana prosvjeda u Savskoj. Đuro Dečak koji sada razgovara s Milanovićem, u 555 dana prosvjeda u Savskoj nije se sjetio niti jednom doći u Savsku i razgovarati s nama, već je razgovarao s Predragom Matićem! Ja ovdje mogu zahvaliti svim hrvatskim braniteljima koji su članovi udruge kod Dečaka i koji su bili s nama i podržavali nas cijelo vrijeme, ali ne i Đuro Dečak!

MINISTAR MEDVED: MILANOVIĆ JE U ČETIRI GODINE SVOJE VLASTI REKAO SVE ŠTO MISLI O BRANITELJIMA!

U Bujicu se telefonom javio i ministar branitelja Tomo Medved: – Milanović je imao pune četiri godine za napraviti nešto kako bi zaštitio hrvatske branitelje. Poznato je da je tih godina sa pozicije premijera naš pravedni i obrambeni Domovinski rat protiv srbijanske agresije nazivao građanskim ratom, poznato je da je Milanović kroz cijelo razdoblje mandata ponižavao hrvatske branitelje. Četiri godine nije imao vremena za branitelje, nisu ga uopće zanimali, a sada se odjednom probudila ta potreba! Nazivao nas je svakakvim pogrdnim imenima… Čekali su ga 555 dana pred Savskom, a on ih je odbijao.

Nije se udostojao doći niti kada je hrvatska braniteljica Nevenka Topalušić umrla u šatoru, tijekom prosvjeda. A kad su hrvatski branitelji odlučili doći njemu pod prozore, na Markov trg, on je poslao specijalce na njih! Sjetimo se i postupanja policije u Vukovaru kada je nastradao hrvatski branitelj Darko Pajičić. Dakle, sve što je gospodin Milanović imao za reći braniteljima, rekao je u četiri godine svoje vlasti!

Tomislav Josić, Đuro Glogoški i Tomo Medved u Bujici su podržali ponovnu kandidaturu Stiva Culeja za Hrvatski sabor. Iako je 14. na listi HDZ-a u 5. izbornoj jedinici, on je to komentirao na duhoviti način: – Bolje je biti zadnji na listi, nego negdje u sredini! Pa i novine se čitaju od prve ili od zadnje stranice. Moji glasači tako će me lakše pronaći! Važno je biti na listi. Za mene je čast biti na listi stranke koju je osnovao moj vrhovni zapovjednik dr. Franjo Tuđman!

Tko će bolje proći – Fred Matić na listi SDP-a ili Stiv Culej na listi HDZ-a – zanimalo je na kraju voditelja, a Culej je odgovorio: – Računam da ako sam prošli puta dobio gotovo 10.000 preferencijalnih glasova, da u mojoj Slavoniji valjda još uvije ima 10.000 Hrvata koji će glasovati za mene, a ne za Freda!

https://www.youtube.com/watch?v=b5T6lz-PcyA


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


-->