Vidović Krišto: Pomiluje li kilere Perkovića i Mustača, Milanović će pokazati da je udbaška pudlica

18 travnja, 2022 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto komentirala je pismo generala u kojem traže da predsjednik Zoran Milanović pomiluje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača.



“Svi znamo da kada u mraku upalimo svjetlo tama nestane. Inicijativom za pomilovanje udbaša Perkovića i Mustača, današnja vladajuća struktura sprječava da se u Hrvatskoj upali svjetlo te želi Hrvatsku držati u mraku.Po tim udbaškim moćnicima, u Hrvatskoj se zakoni ne smiju primjenjivati na sve jednako, pravosuđe mora biti u službi moćnika a ne Ustava i građana, i vlada treba obespravljivati većinu građana kako bi se uska skupina bešćutno bogatila.Sama ideja da se pomiluju organizatori političkih likvidacija je bolesna i za normalnu osobu neshvatljiva.

Jer, ta dvojica su organizirali da se Stjepanu Đurekoviću sjekirom razbije glava, što smo saznali zahvaljujući Njemačkom pravosuđu. Koje, pak, zločine čuva hrvatsko pravosuđe kojega kontrolira ta udbaška struktura, mi, nažalost, ne znamo. Europski parlament nas poziva da otvorimo arhive Udbe i Kosa, a ova inicijativa želi betonirati bezvlašće i vladavinu udbaša i njihove djece u Hrvatskoj. Time nas današnji moćnici žele zacementirati kao drugorazrednu naciju u EU.

Europska komisija smatra da organizirani kriminal i korupcija imaju svoje uporište u bivšim komunističkim tajnim službama! U prijevodu, uzročnici korupcije u Hrvatskoj imaju udbaški predznak.

Po vladajućim moćnicima, Hrvatska se treba pomiriti da bude nepravedna, da nam učitelji, policajci, znastvenici, zaposlenici u trgovini i građevini, zdravstveni djelatnici te svi pošteni, radišni ljudi žive na rubu siromaštva, samo kako bi povlaštena, nesposobna vladajuća kasta mogla putem korupcije biti bogata. Koja drskost i apsurd!Interes udbaša i njihove djece stavlja se iznad interesa hrvatskih građana.

Tu bahatu zlouporabu doživjeli smo 2013. kada je Hrvatska pristupala Europskoj uniji. Zbog Perkovića i Mustača taj svečani čin bio je zasjenjen te je nanio tešku štetu ugledu Hrvatske u svijetu.

Zbog donošenja lex-Perković-a tadašnja kancelarka Merkel nije došla na svečanost u Zagreb, a mediji u Europi su pisali – kakva je to nova članica EU-a koja donosi posebni zakon kako bi zaštitila organizatore političkih likvidacija. Doista, djelovanje vladajućih moćnika u Hrvatskoj je toliko štetno i pogubno za budućnost Hrvatske da ga u međuvremenu i zadnji politički slijepac vidi.Navodni organizator ove inicijative, odvjetnik Ante Nobilo, jest i najbolji primjer za shvatiti što je zapravo bit ove inicijative.

On brani udbaški poredak kako bi obranio sebe. Jer, Nobilo može biti moćan samo ako državne institucije ne funkcioniraju zakonito. Točnije, Nobilo može biti moćan samo ako se zakoni ne primjenjuju te ako je pravosuđe kontrolirano, a mediji poslušni. Nobilo je bio rigidni komunistički tužitelj, pravno znanje je pokazao na suđenju u Münchenu gdje je svojim neznanjem izazivao podsmjeh njemačkih pravnika, a njegovo javno demonstriranje moći i bogatstva jest dokaz da je hrvatski pravni poredak paraliziran.

Jer, da hrvatski pravni sustav funkcionira, da porezna uprava radi svoj posao, onda odvjetnik Nobilo ne bi bio odvjetnik, već bi sam morao angažirati odvjetnike da ga brane. Naime, javno poznati podaci o prihodima koje ima njegov odvjetnički ured, i njegovo bogatsvo i stil života su teško uskladivi. Kada bi sustav funkcionirao onda bi se utvrdilo koliko je poreza na dobit platio Nobilo, te koji je izvor njegova bogatstva.

Pomagač Nobilu je navodno Ante Kotromanović. Za Kotromanovića su mi dostavljene informacije od jednog građanina koje dokazuju o kakovoj osobi je riječ. Kada je Kotromanović prestao biti domoljub te postao udboljub, Stipe Mesić je naložio Milanu Bandiću da Kotromanoviću isplaćuje honorare, naravno, bez proturadnje za honorar.Znači, čisti lopovluk na štetu zagrebačkih poreznih obveznika.

Jasno je da je Kotromanović korumpiran i time ucjenjiv! I upravo su bezvlašće i zlouporaba temelj današnje udbaške Hrvatske. Transparentnost i funkcionalna vladavina prava automatski bi odstranili današnje moćnike s upravljačkih pozicija.

Zato je prijedlog po kojemu bi se pomilovalo ljude koji su organizirali brutalna ubojstva pokušaj da se Hrvatsku odvoji od civiliziranog europskog podneblja te zacementira u balkanskoj močvari.Jer, braneći udabše Perkovića I Mustača današnji vladajući moćnici brane današnji nepravedni sustav. U tom sustavu Perkovićev sin Saša je predodređen za vladara, on je bio dugogodišnji savjetnik Predsjdenika, pomoćnik direktora INE, itd.

Mustačev, pak, nećak, Viktor Gotovac je predsjednik zagrebačkog SDP-a, a kada je bio predsjednik nadzornog odbora HRT-a skupa s Goranom Radmanom nanio je milijunsku štetu HRT-u. Protiv njega je podnesena i temeljita kaznena prijava koju DORH nije procesuirao. U današnjem sustavu većina vladajuće strukture ima obiteljsku poveznicu s UDBOM, KOSOM ili bivšim sustavom. To što su ta djeca komunističkih moćnika nesposobna i nemoralna, i što su rezultati njihova rada pogubni za Hrvatsku i njene građane – te moćnike ne zanima.

U njihovom udbaškom poretku za obične građane vrijedi protuustavni I protueuropski Ovršni zakon, a za moćnike vrijedi Predstečajni zakon kojim si opraštaju poreze i bogate se na račun hrvatskih građana.Europski parlament je prije 4 godine procijenio da Hrvatska na korupciju godišnje izgubi 60 milijardi kuna!

Ta korupcija jest posljedica vladavine udbaške mreže. Zato ova inicijativa jest pokušaj da se u Hrvatskoj ništa ne mijenja, da se ni jedna afera ne rasčisti, da pravosuđe bude i nadalje rak rana Hrvatske te da se standard hrvatskih građana dalje urušava.Inicijatori ovom protuhumanističkom akcijom žele demoralizirati hrvatsko društvo te eliminirati nadu hrvatskom čovjeku da ima pravo na bolje sutra. Jer, ako Hrvatska pomiluje Perkovića i Mustča to znači da Udba smije ubijati, krasti i ucjenjivati, ukratko – udba može što hoće, a Hrvatski čovjek mora šutjeti i trpjeti. Ono što može Mađar, Čeh, Slovak, Rumunj i Njemac, ne može Hrvat.Uključivanje pojedinih hrvatskih generala u ovu sramotnu akciju mene osobno nije začudilo.

Ti generali imaju društveni status kojega crpe iz herojstva hrvatskih branitelja, ali Interese i obespravljenost tih branitelja te generale nisu zanimali. Oni imaju svoje osobne interese, zato ih opći nacionalni interesi ne zanimaju.Pojedini generali iz te skupine čak pokušavaju opravdati svoj kukavički i sramotni potpis s navodnim izjavama Franje Tuđmana. Doista jadno i ljigavo, pozivati se na mrtvog čovjeka koji tu izjavu ne može potvrditi niti demantirati, je bestijalno i apsurdno.Nekoliko je motiva generala da potpišu ovakovu sramotnu inicijativu, kao primjerice u kreditima HBOR-a, osobnim povlasticama ili različitim ucjenama.

Za razliku od tisuća hrvatskih branitelja koji su se borili za Hrvatsku i nisu se okoristili Hrvatskom, ovi potpisnici su naplatili svoju borbu. Međutim, oni će svoje sudjelovanje u ovoj sramotnoj akciji morati opravdavati pred svojom savjšću, a demokratska Hrvatska im ne će oprostiti da su se svrstali uz UDBAŠE, a protiv Europske Hrvatske.

Ako bi Zoran Milanović doista pomilovao organizatore političkih likvidacija, osim što bi nanio ogromnu štetu Hrvatskoj u svijetu, on bi time definitivno izvršio politički suicid.

Milanovića bi i djeca na cesti prestala oslovljavati s predsjedniče, te bi mu se počeli rugati i nazivati ga udbaškom pudlicom!Ali, varaju se udbaški vladari i njihovi podupiratelji da će svoju nepravdu moći vječno nametati hrvatskim građanima.Stanje u Hrvatskoj je toliko jasno da je postalo neodrživo. Na jednoj strani su vladajuće strukture, koje kradu svoje građane, krše zakone i čine sve da u Hrvatskoj ne vrijede europske vrijednosti, te se dive udbašima i ubojicama.

Na drugoj strani je većina hrvatskih građana koja živi od svog rada i obespravljena je.Znači izbor je:A) UDBAŠKA Hrvatska, nepoštivanje zakona, korupcija i siromaštvo.iliB) Hrvatska koja poštuje Europske vrijednosti, jednakost pred zakonom svih građana, transparentnost, te zadovoljni i bogati građani.

Ja biram poštenu i europsku Hrvatsku. Moramo pobjediti udbaške strukture, od HDZ-a do SDP-a. To dugujemo svim žrtvama koje su ugrađene u temelje Hrvatske države, ali i našoj djeci, jer samo pravedna Hrvatska može biti i uspješna, a pravedna Hrvatska se ne može graditi s ljudima zločinačke prošlosti i njihovim pomagačima”, ističe Karolina Vidović Krišto.

 


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


-->