Naslovna » Naslovna » Ruža Tomašić: Pupovac nema argumente pa je kao kukavica pobjegao iz studija
tomašić,  ruža, hrt

Ruža Tomašić: Pupovac nema argumente pa je kao kukavica pobjegao iz studija

Share Button

MILORAD PUPOVAC jutros je emisiji Studio 4 HRT-a trebao komentirati izjave šefa diplomacije Mire Kovača o uvjetima koje Hrvatska postavlja Srbiji na putu za EU. Kad je shvatio da će sugovornica na istu temu biti  europarlamentarka Ruža Tomašić, napustio je TV studio, o čemu je uoči početka razgovora  gledatelje izvijestila voditeljica emisije Vlatka Kalinić.

Upitan da razjasni okolnosti u kojima je otišao iz emisije Pupovac je za tportal odgovorio:

”Moja tajnica je komunicirala emisiju i rečeno joj je pod kojim će okolnostima emisija biti organizirana. Kad sam došao tamo, vidio sam da to nije tako i odlučio sam da ne sudjelujem u toj emisiji”, rekao je Milorad Pupovac, dodajući da je tu naprosto riječ o nepridržavanju dogovora i okolnosti u kojima se organizira emisija.

U međuvremenu na svom Facebook profilu oglasila se  Ruža Tomašić, koja se u emisiju Studio 4 javila telefonom sa Korčule.

”Zastupnik Milorad Pupovac napustio je emisiju Studio 4 pod izlikom da sa mnom ne želi razgovarati. Takvo ponašanje pokazuje koliko je njemu zapravo stalo do rješavanja problema srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj i uspostavljanja normalnih odnosa između Hrvatske i Srbije. Pupovac se boji dijaloga jer nema argumenata za svoju politiku ucjena i konstantnog pljuvanja po državi u kojoj i od koje živi”, napisala je predsjednica Hrvatske konzervativne stranke.

Zastupnik Milorad Pupovac napustio je emisiju Studio 4 pod izlikom da sa mnom ne želi razgovarati. Takvo ponašanje…

Posted by Ruža Tomašić on 5. travnja 2016

D. L. /Foto.hrt

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

ivan20tepes-eph

Tepeš objasnio zašto ne ide u Bruxelles: Nije istina da mi je HDZ obećao Maticu iseljenika

Iako mu se smiješilo mjesto dobro plaćenog zastupnika u Europskom parlamentu, bivši predsjednik HSP AS-a …

-->