Naslovna » Izdvojeno » Ruža Tomašić otkazala gostovanje u Piramidi: Šteta, stigla bi da se javila Vesni Pusić
ruža-tomašić-660x330[1]

Ruža Tomašić otkazala gostovanje u Piramidi: Šteta, stigla bi da se javila Vesni Pusić

Share Button

S obzirom na to da je Ruža Tomašić bila pobjednica emisije Piramida na HRT-u 21. travnja, večeras je trebala nastupiti u finalnoj emisiji. No, europarlamentarka Tomašić morala je otkazati gostovanje čime je razočarala dosvoje glasače.

“Nažalost, zbog kašnjenja zrakoplova iz Bruxellesa neću na vrijeme stići u Zagreb te neću moći sudjelovati u emisiji”, ispričala se Tomašić tomašić fb

Tomašićka je u polufinalu pobijedila u sučeljavanju s novinarkom portala Index Deom Redžić i slikarom Duškom Šiblom. Budući su bili spriječeni i drugoplasirani i trećeplasirana iz te bili emisije, Duško Šibl i Dea Redžić, uredništvo Piramide je, prema pravilniku, odabralo novog natjecatelja a to je Mate Mijić, voditelj Europskog ureda Ruže Tomašić.

U večerašnjem malom finalu sudjelovali su Petar Baranović, saborski zastupnik Narodne stranke – reformisti, Davor Jurkotić TV voditelj i komičar te umjesto Ruže Tomašić Mate Mijić – voditelj njenog Europskog Ureda.

Sudeći prema komentarima na objavu Ruže Tomašić mnogi žale zbog njezina izostanka, a bilo je i dughovitih komentara:”Baš šteta, da si se javila Pusićki, stigla bi na vrijeme.”

D.L./facebook RT

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

bratislav-dikic-crna-gora-uhicenje

Uzeo novac za puške, pa propjevao: Odao ga telefon koji se ne može prisluškivati

PLAN terorističke skupine bio da naoružani upadnu u zgradu Skupštine, izazovu sukobe između građana i policije, …

-->