Naslovna » Naslovna » VIDEO: Milanović je jedni pljeskao Mesiću i Josipoviću, društvene mreže se smiju
milanović plješče

VIDEO: Milanović je jedni pljeskao Mesiću i Josipoviću, društvene mreže se smiju

Share Button

PRIMITIVAC: Nakon što je Kolinda potpisala prisegu iz publike se prolomio val oduševljenja, nazočni su ustali na noge i pljeskom pozdravili svečani čin. Ustali su i  Josipović, Leko i Mesić, samo je Milanović ostao sjediti.

OSIM zvižduka i negodovanja na spominjanje bivših predsjednika Stipe Mesića i Ive Josipovića ( što je Mesić komentirao da je riječ o budalama te da u „demokraciji ljudi imaju pravo biti i budale“), kuriozitet je bilo ponašanje premijera Zorana Milanovića.

Kad je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović došla na Markov trg pozdravila se s uvaženim gostima. Na počasnom mjestu sjedio je još uvijek aktualni predsjednik Ivo Josipović (gospođa Kitarović dužnost preuzima 19. veljače), do njega predsjednik Sabora Josip Leko, premijer Zoran Milanović i bivši bivši predsjednik Stipe Mesić

Josipovića i Leku gospođa Grabar Kitarović srdačno je pozdravila, pružila je ruku i premijeru Milanović, odradila protokolarni pozdrav i brzo prošla pokraj njega. Cijelo vrijeme inauguracije Milanović je bio na neko drugom mjestu. Samo je njegovo tijelo bilo na Markovom trgu.

Nakon što je Kolinda potpisala prisegu iz publike se prolomio val oduševljenja, nazočni su ustali na noge i dugotrajnim pljeskom pozdravili svečani čin. Ustali su i  Josipović, Leko i Mesić, samo je  Milanović je ostao sjediti, otvoreno dajući do znanja da će ustrajati u primitivizmu koji je zauzeo prema novoj predsjednici, odbivši joj čestitati pobjedu na izborima.

Kamera HRT-a zabilježila je trenutak kad jedino Milanović plješće na spomen Ive Josipovića i Stipe Mesića kojima je gospođa Grabar Kitarović, kao svojim predsjednicima, zahvalila na razvoju demokracije.

Milanović je pljeskao, Mesić, Leko i Josipović bili su zbunjeni, a društvene mreže su eksplodirale od smijeha.

D. Lukić
Foto: Screenshot youtube

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

HUDA-JAMA, 660x330, delo

Poziv na premijeru filma “Huda jama, strogo čuvana tajna” i posljednji ispraćaj žrtava

HUDA JAMA je naselje u sastavu općine Laško u Sloveniji. Blizu naselja nalazi se rudnik Huda …

-->