Naslovna » Izdvojeno » Zagrebačka Ikea jutros nakratko evakuirana
ikea

Zagrebačka Ikea jutros nakratko evakuirana

Share Button

ROBNA kuća Ikea jutros je nakratko bila evakuirana, a iz Uprave se doznaje da se radilo se tek o vježbi kakva se povremeno provodi zbog sigurnosti kupaca i osoblja.

Evakuacija je oglašena oko 10,20 sati i trajala je 20-tak minuta tijekom kojih su kupci i osoblje bili premješteni na parkiralište ispred zgrade. Cijela situacija bila je iznenađenje i za kupce i za zaposlenike, a prave je rezloge znao tek mali dio odgovornih.

“Sigurnost je sastavni dio naše poslovne politike te slične akcije sa zaposlenicima provodimo više puta godišnje no povremeno u njih moramo uključiti i kupce, kojima se zahvaljujemo na strpljenju”, pojasnila je Hini Jelena Granić.

Da je riječ tek o pokaznoj vježbi, a ne o opasnosti ili incidentu poput onog koji se prije dva dana dogodio u Ikei kod Stockholma u kojoj se dogodilo dvostruko ubojstvo, kupci i zaposlenici su saznali tek po njezinu završetku. Kada su svi megafonom o tome obaviješteni, za svoje strpljenje i razumjevanje kupci su bili počaščeni kavom i kolačima.

MP/H/foto: Ilustracija

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

srbija20fap20zlatibor20blato1

NOGOMETNA KOMEDIJA: Pogledajte zašto se svi smiju nogometu u Srbiji!

Iz Srbije stiže video koji bi mogao postati globalni hit. Komične scene dogodile su se na …

-->