Naslovna » Naslovna » ZLATNA BRAĆA: Martin i Valent Sinković obranili naslov svjetskih prvaka!
Braća-Sinković-22-lipnja-2015005-660x330

ZLATNA BRAĆA: Martin i Valent Sinković obranili naslov svjetskih prvaka!

Share Button
 BRAĆA Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu na pariće na Svjetskom veslačkom prvenstvu u francuskom Aiguebeletteu, te su tako obranili naslov osvojen prošle godien u Amsterdamu.

Braća Sinković potvrdili su svoju dominaciju i u finalu. Poveli su od samoga starta i sigurno kontrolirali situaciju. Do polovice staze najbliži pratitelji bili su im Nijemci Marcel Hacker i Stephan Krueger, a u drugoj polovici Litvanci Rolandas Mascinskas i Saulius Ritter.

Na kraju hrvatska je posada pobijedila u vremenu od 6:03.33 minuta. Drugo mjesto osvojili su Litvanci sa dvije sekunde zaostatka, dok je treće mjesto pripalo Robertu Mansonu i Christopheru Harrisu iz Novog Zelanda.braća sinković

Braća Sinković u dvojcu na pariće nastupaju od prošle godine, te su osvojili naslove pobjednika Svjetskog kupa za 2014. i 2015. godinu, te naslov svjetskih prvaka lani u Amsterdamu i sada u Aiguebeletteu.

Sportski dan odlično je počeo za Hrvatsku. Neka tako nastave Marin Čičić na US openu, nogometaši protiv Norveške i košarkaši protiv Grčke

MP/foto:FaH

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->