I DJECA I BRODOVI: Vlasnik Brodosplita postao otac po deveti put!

siječanj 4, 2018 maxportal
Share Button

VLASNIK Brodosplita Tomislav Debeljak (43) postao je otac po deveti put. Sretnu vijest vlasnik splitskog brodogradilišta objavio je na svom Facebook profilu.Supruga Danijela i on djevojčici koja je rođena 2. siječnja dali su ime Korina. Debeljaci tako sad imaju pet djevojčica i četiri sina.

– Prevagnule su žene, napisao je ponosni tata, koji je više puta isticao koliko voli djecu te da će ih još imati.

Debeljak posljednje četiri godine živi na relaciji Samobor – Split. Dok mu je obitelj u Samoboru, on provodi radni tjedan u Splitu otkada je njegova tvrtka DIV od države kupila posrnuli Brodosplit. Vikende provodi s obitelji, a djecu, kako je otkrio u jednom razgovoru, obožava.

Supruga Danijela je osoba kojoj se divim jer, zbog mojeg posla, sama vodi brigu o djeci. Radim i po dvadeset sati na dan, dođem petkom, vraćam se u Split nedjeljom, ali ona nadoknađuje moju odsutnost. Sretan sam čovjek s tako velikom obitelji’, prenosi 24 sata njegove riječi otprije nekoliko godina, kada je dodao da bi svaki izostanak s posla u Brodosplitu mogao značiti izgubljene milijune kuna.

 

Osim novopredošle Korine Danijela i Tomislav Debeljak roditelji su Katine, Filipa, Željka, Jakova, Klare, Lede, Anastazije i Tomislava.

Megy M./Foto:facebook

Komentari
Share Button