Nisu svi oduševljeni: Kolači Ljupke Gojić su premali i preskupi, a tek osoblje

4 srpnja, 2019 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon deset godina od povlačenja iz manekenstva i vođenja modnog brenda Jolie Petite dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (37) našla se u ugostiteljskim vodama. Otvorila je u Zagrebu slastičarnicu Jolie Petite Patisserie na Knežiji, a trenutačno se izrađuju i nove mrežne stranice za brend Jolie Petite.



Prije dvije godine Ljupka se vratila iz Japana, gdje je živjela od 2009. sa suprugom Mihaelom Mikićem (39), dinamovcem koji je igrao devet godina u klubu Sanfrecce Hirošima i jednu u Shonan Bellmareu.

Ondje su ostvarili obiteljski san, a sada ga nastavljaju u Hrvatskoj sa svoje tri djevojčice: Janom Siennom (9), Milom Amelie (7) i Mari Danom (gotovo dvije godine).

“Presretni smo zbog slastičarnice, sve što se događa više je od očekivanoga. Zateklo nas je što toliko mnogo ljudi dolazi i što je odjek tako dobar. Doista smo ostali u pozitivnom šoku. Pripreme oko slastičarnice traju godinu dana, a Mika i ja o tome smo razgovarali tri godine. Isplatilo se – ispričala je Ljupka Gojić Mikić za tjednik Lider.

Većina medija zabilježila  je otvorenje slastičarnice, pali i brojni komplimenti u jednom objektu na Knežiji pred kojim se stvaraju redovi.

“U srijedu oko dva popodne, dok se kvartovski asfalt topio od vrućine, na prostranoj terasi i u vrlo lijepo uređenom unutarnjem prostoru slastičarnice svi su stolovi bili puni. Scena je izgledala kao da smo u centru Zagreba na špici. Na stolu smo zatekli natpis da je rezerviran sedam navečer, uz zahvalu za razumijevanje. Koliko smo primijetili sjedeći na terasi, malokoji gost se ograničio samo na jedan kolač i jedno piće”. objavila je Plava kamenica

No,  nisu svi oduševljeni ponudom slastičarnice Jolie Petite Patisserie.

“Skupo, malo a Mille Feuille (27 k) nije ni približno dobar kao u Francuska priča. Jest da je novo a i vlasnici su standardna priča – manekenka i nogometaš ali… Ne preporučam.”

Čuli smo i kritike na osoblje, koje je ocijenjeno lošijim dijelom slastičarnice.

G. Matković/Foto:Facebook

 


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


-->