Šerbedžija kaže da nije bio pijan, slike iz policije ga demantiraju

lipanj 30, 2018 maxportal
Share Button

Nakon što je objavljeno da je naš proslavljeni glumac Rade Šerbedžija (71) prošlog vikenda uhićen u Santa Monici u američkoj saveznoj državi Kaliforniji jer je vozio pod utjecajem alkohola i automobilom vrludao po cesti, oglasio se i glumacAmerički TMZ objavio da je Šerbedžija pao na alkotestu, a i lokalna policija je potvrdila da je kažnjen 23. lipnja te je pritom objavila i fotografiju, tzv. mugshot, koja se prema policijskom standardu uvijek snima nakon privođenja.

Glumca su pustili na slobodu nakon što je platio jamčevinU.

Šerbedžija u izjavi za srpski Blic kaže da je cijeli incident zapravo bio samo ‘rutinska kontrola’ i tvrdi da je na licu mjesta platio kaznu. Doduše, kaže i da nije počinio nikakav prekršaj, a i demantira izvješće TMZ-a prema kojemu su pored njega u autu našli otvorenu bocu viskija.


– Nije bilo nikakvog prekršaja u vožnji. Zaustavili su me rutinski i pošto sam popio tri čaše vina, alkotest bio je malo iznad dozvoljene granice, tvrdi glumac.

Šerbedžija se u međuvremenu vratio u Hrvatsku gdje je ovog vikenda bio na pulskom otoku Sveta Katarina na kojem je izvedena baletna predstava ‘Gospoda Glembajevi’.

Gordan Matković/foto:screesnhot

Komentari
Share Button