Sramotan ispad zvijezde Bayerna: “Je… vam majke, bake i cijelo obiteljsko stablo”

siječanj 5, 2019 maxportal
Share Button

Zvijezda Bayerna Franck Ribery imao je vulgaran ispad na društvenim mrežama prema nezadovoljnim pratiteljima, zbog čega bi mogao biti sankcioniran od strane kluba, što bi pak moglo narušiti tek obnovljenu dobru atmosferu. 

Ribery se zajedno s obitelji nalazi u Dubaiju gdje je posjetio restoran poznatog kuhara Nusreta Gokcea, poznatijeg kao “Salt Bae”. Tamo je zajedno sa suprugom naručio odrezak umočen u zlato, koji košta otprilike 1200 eura. Time se naravno pohvalio na društvenim mrežama, što je izazvalo nezadovoljstvo pratitelja koji su kritizirali njegov rastrošni način života.

Ribery im nije ostao dužan.

“U 2019. godini se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali zbog puknutog kondoma. Je… vaše majke, vaše bake i čitavo obiteljsko stablo. Ništa vam ne dugujem, svoj uspjeh dugujem isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi”, napisao je između ostalog Ribery.

Novinari njemačkog Bilda odmah su upitali bivšeg hrvatskog izbornika Niku Kovača za komentar, a ovaj nije znao o čemu se radi ni da je video objavljen na Instagramu.

“Može li mi itko pokazati tu snimku? Svatko odlučuje za sebe. To je demokratski. Ne smijemo odmah osuđivati. Uvijek treba poći od sebe, a zatim gledati druge, ako uopće i treba gledati druge”, rekao je iznenađeni Kovač.

Megy Matičić/Foto:Twitter

 

Komentari
Share Button