NJEMU JE 19, A NJOJ 72: “Kako je samo dobra kad padne mrak’

travanj 18, 2018 maxportal
Share Button

Gary Hardwick (19) je upoznao Almedu (72) u pizzeriji i sada su muž i žena te otvoreno govore o svojoj vezi i seksu. Misle kako njihova veza nije čudna iako je Gary mlađi od jednog Almedinog unuka.U ljeto 2016. godine Almeda nije niti sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera dok je otišla jesti u popularan američki lanac restorana. Nakon samo dva tjedna Gary je zaprosio Almedu.

Gary kaže da je upravio završio nesretnu vezu sa ženom (77) i da se u Almedu, baku šestero unučadi, zaljubio na prvi pogled.  Par živi u Tennesseeju i kažu da su jako sretni.

– Ako nekoga voliš, dob je samo broj. Sada sam već dvije godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim provesti ostatak života, čim sam ga pogledala u oči vidjela osjetila sam ljubav – kaže Almeda.

– Prvo što sam zamijetio kod Almede su njezine predivne oči. Almeda ima predivan karakter, uvijek je nasmijana, a kemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sa imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njezine reakcije, no ona je to prihvatila – kaže Gary.

– Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg vjenčanja. To je bilo nevjerojatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica – kaže Gary. No neki ne prihvaćaju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Garyja.

Aaron i Indiana Elliott, Almedini unuci također se teško nose s bakinim odabirom no kažu kako je bitno da ona bude sretna.

– Garyja sam samo jednom nazvao djedom i to kada sam bio pijan – kaže Aaron, piše Mirror.

MP/Foto:print screen

Komentari
Share Button