Supruga Bode Millera objavila fotografiju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

kolovoz 18, 2018 maxportal
Share Button

Morgan Beck, supruga poznatog skijaša Bodea Millera, objavila je fotografiju koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.Bračni par 10. lipnja je, naime, ostao bez 19-mjesečne kćeri koja se utopila u susjedovu bazenu. Kako bi podigla svijest o opasnosti utapanja djece, Morgan Beck objavila je potresnu fotografiju na kojoj u naručju drži malenu Emeline spojenu na aparate dok je bolničari pokušavaju vratiti u život.

Voljela bih te još jednom držati, no dok taj dan ne dođe, nastaviti raditi kroz mene i daj mi snage da podignem svijest, ljubavi moja. Rekla sam ti dok sam te u ovom trenutku držala da još uvijek možeš promijeniti svijet, još možeš pomaknuti planine. Svaki korak koji napravimo naprijed je zbog tebe i Levija. Tvoj otisak stopala će zauvijek ostati na ovome svijetu. Volim te moja mala djevojčice – napisala je uz fotografiju zadnjih trenutaka provedenih s kćeri ova tugujuća majka.

Djevojčica je s majkom bila na zabavu kod prijatelja, a nakon što je nekoliko minuta nije vidjela počela je tražiti Emeline.Čim je vidjela da je u bazenu, iako je trudna, odmah je skočila i izvadila djevojčicu iz vode, a potom je nekoliko ljudi pokušalo pomoći.

U pozivu hitnoj pomoći čuli su se pokušaji reanimacije, jedna osoba je rekla kako je dijete bilo pod vodom “nekoliko minuta”, dok neki tvrde da su osjetili i slab puls.

“Diši, djevojčice! Dovedite je**nu hitnu ovdje”, odzvanjalo je, a ubrzo je i sama majka počela s davanjem umjetnog disanja maloj djevojčici Emmy koja cijelim putem do bolnice nije imala puls.

Bračni par je nedavno tek prvi puta progovorio o strašnoj tragediji koja je pogodila njihovu obitelj te sada kroz brojne zaklade i akcije žele podići svijest o opasnosti utapanja djece.

Morgan je trenutno trudna s trećim djetetom, a obitelj Miller ima još jednog sina, a Bode ima još dvoje djece iz prijašnje dvije veze.

Megy Matičić/foto:Instagram

Komentari
Share Button