TRUMP KOMENTIRAO SKANDAL S PORNO ZVIJEZDOM: ‘Bio je to dobar seks, nisam znao da je plaćena’

travanj 8, 2018 maxportal
Share Button“Ne”, odgovorio je Trump novinarima u zrakoplovu Air Force One kad su ga pitali je li znao da je njegov privatni odvjetnik Michael Cohen platio 130.000 američkih dolara glumici mjesec dana prije američkih predsjedničkih izbora 2016. godine

Trump je želio krenuti dalje, izvješćuje CNN, no novinari su ustrajali na pitanju zašto je Cohen  to platio.

“To ćete morati pitati Michaela Cohena”, odgovorio je Trump.  “Michael je moj odvjetnik. Morat ćete pitati Michaela”, dodao je.

Neslužbeno se prenosi kako je Trump ponovio da je se sjeća situacije, bio je dobar seks, ali nije znao da  je riječ o glumici u filmovima za odrasle ni da je plaćena.

Daniels, čije je stvarno ime Stephanie Clifford, rekla je da je imala seksualne odnose s Trumpom 2006. kratko nakon što je njegova supruga Melania rodila njihova sina Barona.

Seksualne odnos imali su samo jednom, ali da ga je vidjela u drugim prilikama i da je ostala u kontaktu s njim. Rekla je, međutim, da je šezdesetogodišnji Trump nije privlačio te 2006. godine, kad je ona imala 27 godina.

Kazala je da ju Trump svojim umijećem u krevetu nije naročito impresionirao.”Nije bilo ništa ludo. Bili smo u jednoj pozi, što bi se i očekivalo od nekoga u njegovim godinama”, izjavila je Stormy.

Tvrdi da je aferu s Trumpom započela 2006. godine u njegovu hotelu na jezeru Tahoe. Prvi put susreli su se samo tri mjeseca nakon što je Melania na svijet donijela njihova sina Barrona. Cijeli intervju s glumicom trebao bi biti objavljen danas tijekom dana.

Bijela kuća odbila je da je Trump imao vezu s Stormy Daniels, iako je Trumpov odvjetnik Michael Cohen izjavio kako joj je tijekom kampanje za predsjedničke izbore 2016. godine Trump platio 130.000 dolara iz svog džepa.

MP/foto:press

Komentari
Share Button