VOLIO JE SLATKO: Čega se sve odrekao Plenković da bi skinuo 17 kila

studeni 25, 2018 maxportal
Share Button

Nedugo nakon što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović liposukcijskom dijetom skinula nakupljene kilograme te svoju novu figuru spretno održava i dalje, nakon dugog se premišljanja na dijetu odvažio i premijer Andrej Plenković (48).On je u posljednja tri mjeseca skinuo 17 kilograma, a sve zahvaljujući izbacivanju ‘junk fooda’ s jelovnika.

Osim što je izbacio večere i čokoladu, odrekao se i coca – cole te hrane iz Mc Donaldsa. Plenković je, kažu u Vladi, odbacio i večere pa su doručak i balansirani ručak, vjerojatno i pokoji međuobrok, sav premijerov dnevni meni.

Premijer se, vele upućeni, u dvije godine mandata udebljao čak dvadesetak kilograma, a najnovijim potezom pokazao je karakter. Koji će trebati biti nesalomljiv ako izgubljene kilograme ne želi vratiti.

Premijer je bio 12 kilograma bio izgubio i 2016. kada je u samo nekoliko mjeseci odradio unutarstranačke i parlamentarne izbore nakon što je preuzeo HDZ, ali ubrzo ih je vratio. Kada je postao premijer, što se uglavnom dogodi svakome na funkciji, njegova se figura ponovno zaokružila.

Predsjednica i premijer, u svakom slučaju, zaslužuju komplimente za ovaj trud i rezultate.

Megy Matičić/Foto:pxll

Komentari
Share Button