BRKIĆ ODBRUSIO PUPOVCU: Je li Milorad dobio sinkopu pa priča o dva zla u RH

svibanj 21, 2018 maxportal
Share Button
Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić reagirao je na izjave Milorada Pupovcakoji je u ponedjeljak rekao da je SDSS u vladajućoj većini ‘da spriječi ili odloži veće zlo’ aludirajući pritom i na HDZ. 

–  Najjednostavnije rješenje bi bilo izaći iz vladajuće koalicije i što onda? Nakon toga dobiti neizvjesnost oko toga tko će preuzeti vlast i Vladu? Hoće li se vratiti oni koji su otišli 2016. s novim ruhom i hoće li se vratiti oni koji su zapravo suodgovorni zato što je ovaj proces još uvijek na snazi i prisutan, i hoće li oni crkveni krugovi koji žele preuzeti dominacijiu nad hrvatskom politikom i koji mobiliziraju cijelu ovu kampanju koja upravo traje preko svojih nevladinih organizacija i drugih krugova, hoće li oni uspostaviti onu vrstu poretka kakvu smatraju da je u Hrvatskoj prirodno da postoji poredak, tzv. prirodni hrvatski poredak, rekao je između ostalog Pupovac.

 

Brkić mu je uzvratio uoči početka sjednice Predsjedništva HDZ-a.

– Ako gospodin Pupovac misli da je HDZ zlo, ne znam što radi sa zlom. Koliko se sjećam i 2015. je sudjelovao u potpori Vladi Tomislava Karamarka, jedino ako i on nije dobio sinkopu – kazao je Brkić

Pupovac je danas na pitanje ima li krize u vladajućoj koaliciji rekao:

– Kad bih ja znao gdje naći odgovor na vaše pitanje da ne bude gore, ja bih ga našao, ali ja se bojim da toga odgovora nema i da smo prisiljeni čuvati ovo što imamo, vjerujući da gore neće doći, iako su svi pokazatelji govore da gore dolazi, a to i vama novinarima i medijima, da znate, da prepoznate, da vidite da ne bi bilo kasno da više nemate kome postavljati tu vrstu pitanja. Ja bih radije rekao, tu smo zato da spriječimo ili da odložimo, ako je već nužno, da se dogodi veće zlo, a nisam siguran koliko ćemo uspjeti i nisam siguran da neće doći.

Ovo prvi put javno kažem, a to kažem zbog toga što i mediji imaju svoj dio odgovornosti, i mediji imaju svoju ulogu da prepoznaju to zlo i da glasno i jasno kažu što o njemu misle – rekao je Pupovac.

MP/Foto:pxll

Komentari
Share Button