HVALA SVIMA: Stipe Miočić nakon pobjede objavio još sretniju vijest

siječanj 21, 2018 maxportal
Share Button

Stipe Miočić po treći je put obranio naslov UFC prvaka teške kategorije čime je postao jedini u povijesti koji je toliko puta branio naslov u kraljevskoj disciplini!Miočić je na UFC 220 spektaklu u Bostonu pobijedio Francisa Ngannoua jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet iscrpljujućih petominutnih rundi.

Gotovo u potpunosti zatvoreno lijevo oko imao je Stipe Miočić na kraju meča s Francisom Ngannouom.

Posljedica je to opasnog otvaranja u kojem ga je Kamerunac nekoliko puta dobro dohvatio desnicom u prvoj rundi.

– Da, nekoliko puta sam gdno pogriješio u obrani i sam sam kriv za to. Ali nakon prve runde sam to ispravio i sve je završilo dobro.

– Dakle, i dalje ste “najopakiji čovjek na svijetu”…- rekao je voditelj, aludirajući na Stipin nadimak “Baddest man on the planet”.

– Ne, prije bih rekao najopasniji – nasmijao se Stipe.

– Pobjeda je uvjerljiva, ali na početku vas je Ngannou dobro uzdrmao?

– Pa, pogledajte tog momka koliki je?! Pogledajte te ruke! Udara zbilja jako…

– Čestitamo na pobjedi, šampione, kakvi su planovi za dalje…

– Ma, pustite ovo, ja i supruga dobit ćemo bebu. Postat ću otac! I presretan sam zbog toga – rekao je Stipe i otrčao proslaviti pobjedu sa svojim navijačima u bostonskom TD Gardenu te trudnom suprugom Ryan Marie Carney, s kojom je u braku dvije godine.

Francis Ngannou jedva je dočekao kraj. Jako malo teškaša bi ovakav meč dočekalo na nogama. Strašne udarce pretrpio je Ngannou u drugoj, trećoj i četvrtoj rundi.

Teško je disao, ali je ispao jako korektan prema Miočiću.

– Moram priznati, podcijenio sam prvaka i to me skupo košalo. Nisam znao da je tako dobar i tako inteligentan borac – rekao je 31-godišnji Kamerunac i čestitao Miočiću na zasluženoj pobjedi nakon pet sjajnih rundi, jednoglasnom odlukom sudaca.

Komentari
Share Button