HVIDRA uputila javnu podršku Kolindi Grabar Kitarović

prosinac 20, 2019 maxportal
Share Button

Hrvatski vojni invalidi Domovinskog rata na predstojećim predsjedničkim izborima uputili su javnu podršku Kolindi Grabar Kitarović.U priopćenju navode:

“Temeljem Odluka Predsjedništva i Glavnog odbora HVIDR-a RH od 19. prosinca 2019. slijedom kontinuiranih zahtjeva hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata, povodom nadolazećih predsjedničkih izbora, ovim putem dajemo punu podršku gospođi Kolindi Grabar-Kitarović u njenom reizboru na časnu dužnost Predsjednice Republike Hrvatske.

Smatramo da je aktualna predsjednica u svom dosadašnjem mandatu ispunila svoja predizborna obećanja dana hrvatskim braniteljima, budući da je vratila hrvatskom narodu nacionalni ponos i ugled u svijetu, te je sustavno radila na zaštiti digniteta i prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, kao i promicanju vrijednosti Domovinskog rata. 

Slijedom navedenog, pozivamo naše članove da na predstojećim predsjedničkim izborima daju svoj glas g-đi Kolindi Grabar-Kitarović u cilju nastavka daljnje uspješne suradnje na skrbi o pravima i dostojanstvu hrvatskih ratnih vojnih invalida i članova njihovih obitelji”, navedeno je u priopćenju koje potpisuje predsjednik Glavnog odbora HVIDR-a RH Josip Periša.

R,I./ Foto: fah

 

Komentari
Share Button

TAG