Premijerova supruga Sophie Trudeau oporavila se od koronavirusa

ožujak 29, 2020 maxportal
Share Button
Sophie Gregoire Trudeau (44) supruga kanadskoga premijera Justina Trudeaua, oporavila se od koronavirusa, napisala je na Facebooku u subotu“Osjećam se puno bolje i moj liječnik u Ottawi potvrdio je da je prošlo”, napisala je u objavi.

Sophie Gregoire Trudeau pozvala je Kanađane da ostanu u svojim domovima kako bi spriječili širenje koronavirusa te da se povezuju rabeći tehnologiju umjesto osobnog kontakta.

“Duboko sam uvjerena da da će nas znanost i suosjećanje izvući iz ove krize. To znači slušajte i slijedite zdravstvene naputke te neko vrijeme ostanite doma”, napisala je Gregoire Trudeau.

“Ovo su teška vremena. Znam da nije lako biti sam – društvena smo bića, ja također!

Gregoire Trudeau bila je u samoizolaciji pošto je sredinom ožujka nakon puta u London

Sophie Grégoire Trudeau počela se osjećati bolesno u srijedu, ubrzo nakon što se u Kanadu vratila iz  London. Test pokazao da je zaražena koronavirusom i morala je u izolaciju.

“Prvo bih htjela zahvaliti svima vama koji ste se obratili i pitali me kako radim”, rekla je u izjavi. “Iako imam neugodne simptome virusa, uskoro ću se vratiti na noge.

I premijer Justin Trudeau morao je samoizolaciju:

“Biti u karanteni kod kuće nije ništa u usporedbi s drugim kanadskim obiteljima koje bi mogle proći kroz ovo i za one koji su suočeni sa ozbiljnijim zdravstvenim problemima.”

Prema podacima sveučilišta Johns Hopkins u Kanadi je potvrđeno više od 5000 slučajeva zaraze koronavirusome, a 60 osoba je preminulo.

Megy M. /Foto: afp

 

Komentari
Share Button