ŠTO SE DOGAĐA U ŽIVO ZIDU: Glavni tajnik je podnio ostavku, demantira da napušta stranku

lipanj 1, 2019 maxportal
Share Button

Tihomir Lukanić upravo je objavio da podnosi ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida. Njegovu navodnu izjavu da napušta stranku objavio je Index, a Lukanić je na facebooku to dematirao:“Dobili smo mandat, napravit ćemo reorganizaciju stranke. Ostajem član stranke”, rekao je, a na svom Facebook profilu objavio:

“Danom 28.05.2019. podnio sam ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida. Živi zid je postao Europarlamentarna stranka i postignuća koja su ostvarena u mandatu kada sam obnašao dužnost glavnog tajnika svima nam mogu služiti na čast.

Stranka će se nastaviti razvijati i rasti. Naravno da ostajem uz stranku i predsjednika. Unutar stranke će se napraviti nova sistematizacija mjesta, pa tako i sam težim novim izazovima, a ove dosad ostvarene ostavljam nekom iza sebe da raste i gradi se. Zahvaljujem svim članovima, simpatizerima i biračima koji imaju vjeru u Živi zid i pozivam ih da u budućnosti još snažnije podupru antiestablišment politiku koju u Hrvatskoj nudi samo Živi zid.”

Lukanić je bio nositelj liste Živog zida za Europske izbore, a iako je šef stranke Ivan Vilibor Sinčić dobio najveći broj preferencijalnih glasova, objavio je da u EP želi poslati upravo glavnog tajnika stranke.

“Imam prijatelja, Tihomir Lukanić se zove. Glasao sam za njega i moj je izbor za EU parlament”, napisao je Sinčić na svom Facebook profilu u utorak.

M. Marković/Foto:Facebook

 

Komentari
Share Button