VIDEO: Bačića nije teško posramiti, ali ovo što mu je učinio Grmoja izaziva žaljenje

svibanj 20, 2018 maxportal
Share Button

Pitao sam tko je uopće uveo Šavorića u priču? Do 23h je trajala rasprava odnosno pokušaj da se Mostu uprlja obraz.Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja na Facebooku je objavio saborsku polemiku sa šefom Kluba HDZ-a Brankom Bačićem, u kojoj sugerira da se iz posljednjeg e-maila u aferi Hotmail vidi da je premijer Andrej Plenković u tri navrata imao sastanke s tzv. grupom Borg koja mu je predstavila neke prijedloge i rješenja

“Potvrdilo se, kaže, da je posljednja verzija lex Agrokora došla u Vladu sat, dva prije sjednice užeg kabineta.”

Otkud Boris Šavorić u priči?

“Čitavo vrijeme smo pitali tko je pisao zakon, otkud Boris Šavorić u toj priči i je li on uz Martinu Dalić i ljude koji su vjerojatno sudjelovali, pravi pisac zakona. Pitanje je, kazao je, kako je ta skupina, uz dodatak Šavorića, postala skupina koja piše zakon.

Grmoja smatra da treba pitati premijera tko je Šavorića ubacio u tu priču, a vrlo mogućim drži da je to učinio premijer.

“Pokušavaju PR- ovcima i medijima izvršiti pritisak, ali Zuckerberg je predaleko pa ne uspijevaju”, piše Grmoja navodeći kako je “potpredsjednik Sabora Reiner  u Otvorenom viteški s mobitela čitao Macanov šalabater”.

M.M. /Foto:screenshot

Komentari
Share Button