VIDEO: Je li Plenković odglumio grešku i Bulja namjerno nazvao “Zastupniče Panj” da ga ponizi i uvrijedi

travanj 13, 2018 maxportal
Share Button
Replicirajući Miri Bulju premijer Andrej Plenković se Mostovom zastupniku, koji ga je prethodno nazvao ‘briselskim ćatom’,  obratio  riječima “Zastupniče Panj”.“Zahvaljujem zastupniče Panj, pardon, Bulj. Pala mi je na pamet serija ‘Čovik i po’. Kad god vi nastupate, neodoljivo me podsjećate na Franu”, rekao je Plenković Bulju.

Plenković se brzo ispričao, a Bulj je nakon toga ponovno dobio riječ, požalio se na uvrede, dodavši da ga više smeta što mu Plenković ne odgovara na njegova pitanja.

Nakon frcanja iskrica s obje strane Plenković i Bulj ugodno su ćaskali u saborskim klupama.

“Čovik i po” je humoristična serija Televizije Zagreb iz 1974., koja je proslavila Borisa Dvornika. Režirao ju je Daniel  Marušić, a lik Frane, kojega su zvali Panj, glumio je Špiro Guberina.

Plenkovićeva izjava podijelila je javnost.  kloni mu tvrde da je to učinio nehotično, a drugi  su uvjereni da je to učinio namjerno, loše odglumio pogrešku, kako bi se narugao zastupniku Miri Bulju.

Evo  dijela komenatara koje smo upratili na Facebooku i koji relativno vjerno prezentiraju raspoloženje javnosti:

 

 •  Ovo je skandalozno. Ovo nije slučajno, Plenković je loše odglumio pogrešku. Čudi me da ostali nisu reagirali. Pokušao je biti duhovit na balkanski način. Zastupnika osloviti s “zastupniče Panj” je primitivizam najniže vrste i to od jednog premijera, predsjednika najveće stranke u HR, europarlamentarca, diplomata. To nije bilo slučajno. Taj čovjek saborske zastupnike vidi kao panjeve, ne poštiva najviše zakonodavno tijelo, on se zabavlja, hebe se njemu za parlament i za demokraciju.
 • Zoki Milanović je bio fakinski bahat. A on je mala maca spram ovog, pizdunski bahatog.
 • Sramotno je kakvim se podvalama služi Anemični briselski namjesnik kojeg po EU hvataju za dupe iz šprdnje tko god poželi. Predmet zajebancije po EU iživljava se nad zastupnicima Hrvatskog sabora. Smrad zalizani.
 • Čuvena izjava “anemičnog dezertera” /ne može HDZ biti taoc jednog čovjeka / a mislio je na Karamarka, dokazuje da i od goreg može biti još gore. Anemija je očito uhvatila maha u “moždanim vijugama”, žalosno, primitivno, bahato, još neviđeno u saboru.
 • On je panjina, a ne panj…. otkad to nije ok govoriti istinu ?
 • Možda je panj al njega bar ne štipaju za dupe briselski klošari
 • Panj je ratovao dok je plenkiju mama lekarica dijagnosticirala anemiju.
 • Inače ne podržavam Plenkovića, ali za ovo bi mu trebalo dati medalju. Panj je pravo ime za čovjeka koji izgleda kao panj, razmišlja kao panj i sjedi u Saboru kao panj.
 • Bulj, za razliku od većine u saboru misli svojom glavom i nije korumpiran … a to što nije elokventan ne znači da razumno i pametno ne razmišlja. Tvoje vređanje Bulja odraz je tvoje (ne)kulture i zaslužuje prezir. Mamu svoju vrijeđaj koja te nažalost nije abortirala na vrijeme.
 • Plenkopanjevac zna biti otrovni i nekulturni poskok! Tako se ama baš nigdje u Svijetu, a najmanje u njegovoj EU-diktaturi ne ponaša niti jedan tzv.premijer! Balkanac ostaje i onda balkanac, pa i kad se sviđa EU-kancelardiktatorima!
 • tipični primitivac u rukavicama,bez imalo poštovanja prema nikom,osim novcu (kao i većina hrvatskih političara i “uspješnih poslovnih” ljudi) . Po dosadašnjim rezultatima totalno nesposoban, tipičan briselski kadar 
 • Gospodin plenkovic konacno se opusta. Drugacije i ne moze s obzirom kakvi su mu gospoda sugovornici.

Komentari
Share Button