OKO SOKOLOVO: I Roma i Bayern itekako imaju razloga žaliti se na suđenje

svibanj 3, 2018 maxportal
Share Button

Roma je u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka s Liverpoolom pobijedila s 4:2, pa je ostala za jedan gol kratka da izbori barem produžetke, jer u prvoj utakmici Redsi su slavili s 5:2.Joško Jeličić i Mateo Beusan analizirali su utakmicu, a Jeličić je istaknuo kako je Roma više zaslužila prolaz. Mateo Beusan analizirao je čak osam spornih situacija.

Sva ta nekonzistentnost unutar 90 minuta… Ako misle u Kijevu nešto napraviti moraju bitno popraviti svoj kontinuitet unutar 90 minuta, rekao je Jeličić o Liverpoolu.

Fascinantno mi je na ovom nivou natjecanja, u poluzavršnici Lige prvaka, koliko je bilo početničkih pogrešaka, kako igrača, tako i sudaca. U drugom poluvremenu podsjetio me na predstave iz prošlog prvenstva, kad su znali primiti pod dva-tri gola od slabijih suparnika. Kad ne djeluju kao momčad dolazi do izražaja njihova individualna inferiornost, jer kad gledamo te igrače tu nema svjetske klase, smatra Jeličić.

Kad gledamo sve u drugih 45 minuta, Roma je uz pošteno suđenje mogla napraviti još jednu senzaciju. Što su sve propustili igrači Rome i sudačka šestorka?, smatra Jeličić.

Moje simpatije su na strani Liverpoola, dodao je Jeličić o predstojećem finalu.

Obje polufinalne utakmice obilježile su pogreške sudaca i obje ekipe koje nisu ušle u finale imaju se razloga žaliti, rekao je Mateo Beusan.

Cijelu analizu sudačkih odluka Matea Beusana pogledajte u videu!

Komentari
Share Button