DVOSTRUKI ZLOČIN: Ubijena konobarica u hrvatskom restoranu u Njemačkoj

travanj 16, 2018 maxportal
Share Button

U restoranu u Kōlnu su u petak pronađeni mrtav muškarac i žena, objavio portal Fenixmagazin.de.Fenix doznaje da je riječ o Hrvatici  Nada Vrebac (50) koja je u restoranu radila kao konobarica, a muškarac (49) je bio njezin bivši partner. Agencija DPA javlja kako je i muškarac porijeklom iz Hrvatske.

Restoran Paul’s već je dugo u vlasništvu obitelji Đerek, a nalazi se u Friedrich Karl Strasse.

Dok su gosti mirno večerali u popularnom restoranu, 50-godišnji muškarac pratio je ženu do podruma restorana, javlja Bild. Tamo je pucnjevima iz pištolja ubio ženu, a zatim i sebe. Ubrzo nakon toga, vlasnica restorana pronalazi tijela te obavještava policiju, prenosi Fenix.Ö

Obitelj vlasnika restorana sumnja da je zbog ljubomore došlo do svađe para nakon čega je uslijedila pucnjava sa smrtnim ishodom. Prema prvim informacijama, sumnja se kako je muškarac pucao u svoju partnericu i usmrtio je, a potom se sam ubio.

Glasnogovornica policije otkriva kako je ubojica djevojke njen bivši dečko.

“Njen bivši dečko neopaženo ju je pratio i ubio pištoljem, a zatim je ubio sebe. Motiv zločina je navodno neriješeni privatni odnos. Tužiteljstvo je naredilo obdukciju”, stoji u izjavi glasnogovornice.

“U subotu smo htjeli proslaviti deseti rođendan našeg sina ovdje”, kaže jedna od gošći za Bild. Vlasnica se nije pojavila u subotu u restoranu.

“Molim vas za razumijevanje. Neću otvarati restoran, niti će se održati proslava za dječaka. Tko bi htio održati proslavu u svjetlu ovakvih događaja”, rekla je za Bild.

MP/Foto:KStA

 

Komentari
Share Button