FOTO: Milijan Brkić Audijem se zabio u tramvaj, Hitna ga prevezla u bolnicu

srpanj 6, 2017 maxportal
Share Button

Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora, sudario se s tramvajem. Vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu.Sudar se dogodio u središtu Zagreba, u Ilici kod Medulićeve, u 18,35 sati

Vozilom Hitne pomoći brzo je prevezen u obližnji KBC Sestre milosrdnice odakle su priopćili da Brkić nije pretrpio  ozbiljne ozljede. Ravnatelj Mario Zovak medijima je rekao kako je Brkić primljen s lakšim ozljedama.

“Nekoliko kontuzija, ništa bitno”, rekao je Zovak.

Očevici nesreće su prepričali da je su svi tramvaji stali, da je Ilica neko vrijeme bila blokirana.

–  Nisam vidjela vozača, ali sam po broju policijskih vozila odmah shvatila  da se radi o nekom bitnom, prepričala je svjedokinja nesreće

– Vozač je izašao iz auta  obučen crnoj majici kratkih rukava i bež hlačama. Telefonirao je i djelovao zabrinuto. Uz njega je stajao policajac i promatrao sve. Ljudi su fotografirali sudar svojim mobitelima i točno se vidjelo da je vozaču nelagodno. Inače na tom raskrižju prometni redar regulira promet kad je velika gužva, no opet onaj tko dolazi iz Medulićeve na Ilicu mora stati. Postoji ogroman znak stop. I tramvaj ima prednost.

Okolnosti nesreće zasad nisu poznate, u tijeku je policijski očevid nakon čega će biti poznato više detalja.

Ne zna se je li Brkić bio pod utjecajem alkohola, ili je nesreća posljedica ranijih zdravstvenih problema koje Brkić vuče kao posljedicu ranjavanja u Domovinskom ratu.

MP/foto: Zagreb.infoKomentari
Share Button