Kategorije Vijesti

GRUBE RIJEČI PLENKOVIĆEVA PR-ovca: Policajca iz Borova Sela, zbog Bleiburga, nazvao lažljivcem

Širi dalje

Krešimir Macan, savjetnik premijera Andreja Plenkovića, neočekivao se našao u žestokoj svađi s Robertom Bosakom, policajcem koji je preživio masakar u Borovu Selu, u svibnju 1991., danas vlasnik agencije za istraživanje 2×1 komunikacije.



Plenkovićev specijalni PR-ovac je na svom  tvitter profilu objavio link na tekst Maxportala Preživjeli iz masakra u Borovu Selu žestoko napao Plenkovićeva savjetnika i opako prozvao Roberta Bosaka nazvavši ga lažljivcem.

Kako je započeo rat 

Medijski rat započeo je Macanovom objavom na Twitteru kojima je pokazao što misli o Bleiburgu. Počeo je dijeliti tekstove koji komemoraciju u Bleiburgu tretiraju kao nacifaštički skup, što je, na dan obilježavanju pokolja u Borovu Selu, komentirao Bosak:

„Ako nakon 27 godina postojanja RH, dat ću vam jedan primjer, riječ je o jednom savjetniku Vlade, da izjavu da je skup na Bleiburgu skup neofašista, što možemo očekivati nego da će i nama netko za godinu dana reći da smo bili fašisti a samo smo odrađivali svoj posao?

Dakle, riječ je o Krešimiru Macanu koji je savjetnik u Vladi i koji takve stvari objavljuje na svom Twitter profilu. To mu ne služi na čast. Ako nitko 60 godina unazad još nije odgovarao za događaj u kojem su, isto kao i u Borovu Selu, izmasakrirani nedužni Hrvati, onda ništa bolje ne možemo očekivati ni 27 godina nakon masakra Hrvata u Borovom Selu”, izjavio je Bosak.

Krešimir Macan preživjelom policajcu nije želio ostati dužan pa mu se na vrlo ružan način obratio putem Twittera:

„Da nešto riješimo. Kao što manipulira u svojim istraživanjima, Robert Bosak laže i u svojim izjavama. Poštujem svaku nevinu žrtvu, pa tako i one stradale na Bleiburgu i Križnom putu. Od mene ni jednu ružnu nećete čuti niti o jednoj žrtvi”, napisao je Krešimir Macan.

 

https://twitter.com/kmacan/status/993065839107739648?ref_src=twsrc%5Etfw

Moguće je da su Macanu, osim optužujućih Bosakovih izjava zasmetali i rezultati ankete koje vodi Bosakova agencija, a po kojima je rejtng HDZ-a u osjetnom padu.

Agencija 2×1 komunikacije” u svim dosadašnjim anketama popularnosti političkih stranaka pokazala se vrlo uspješnom. Podaci iz njenih anketa imali su najmanja odstupanja u odnosu na službene rezultate izbora.

M.M. /Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije