GENEREAL GLASNOVIĆ: Misija uspjela, protivnik je nokautiran unatoč lažima režimskih medija

rujan 13, 2016 maxportal
Share Button

GENERAL Željko Glasnović novoizabrani saborski zastupnik na listi u dijaspori zahvalio se svim glasačima i osvrnuo na pokušaje sabotaže njegove kampanje i laži kojima je bio izložen u oba dana glasovanja.“General Glasnović je hrvatski sabornik, misija uspjela, mašinerija poražena

Drage moje Hrvatice i Hrvati, zahvaljujem Vam na ukazanom povjerenju i što ste shvatili da boj za izgradnju nacionalne hrvatske države i konsolidaciju jedinstvenog nacionalnog bića još traje.

glasnovic-cvita

Željko Glasnović , Ilija Cvitanović i Pero Barbarić

Posebno zahvaljujem mom izbornom stožeru i ljudima sa liste koji su iznijeli veliki operativni teret, jer pobjeda uvijek pripada onima koji su se borili u areni. Oduševio me patriotizam i oduševljenje i znanje mladih ljudi koji su se dobrovoljno uključili u ovaj projekt. 

Uspjeli smo zajedno nokautirati našeg protivnika i prvi put uzeti jedan od tri mandata onima koji su imali eskluzivu u posljednjih 26 godina da Vas zastupaju u HR Saboru. 

Misija je uspjela unatoč nezapamćenom specijalnom informatičkom ratu režimskih medija protiv mene i mojih najbližih suradnika sa ciljem da umanje šanse za naš uspjeh.

Specijalni informatički rat protiv nas je išao u dva pravca.

  • Prvi pravac djelovanja je što su svi tiskani i elektronički režimski mediji apsolutno ignorirali moju kampanju, osim kad je trebalo objaviti zbunjujuće laži i dezinformacije.
  • Drugi pravac djelovanja je brutalna objava perfidnih laži i obmana.

Evo kronologije tih gnjusnih laži…

– Glasnović je na listi HSP-a…
– Glasnović je na listi HDZ-a RH br. 4….
– HDZ 1990, Hrvatski savez HKDU-Hrast, HSP…obmanuli javnost…
– Glasnović pucao sam sebi u koljeno…
– Ilija Cvitanović Pero Barbarić i rade generalu iza leđa…

Ova zadnja dezinformacija je najopasnija i najlukavija i mogla je za nas biti najpogubnija jer su je režimski mediji objavili na oba dana izborne šutnje – subota i nedjelja.

Cilj ovog zadnjeg pokušaja (jer đavao se nikad ne umara i njegove sluge) je da gosp. Iliju Cvitanovića i Peru Barbarića, moje dvije ključne operativne osobe u našoj izbornoj kampanji diskreditiraju u očima javnosti i da smanje njihov utjecaj kao i uspjeh za nadolazeće općinske izbore – jer ovdje bitka još traje.

Budite hrabri! Tražite uvijek jasnu spoznaju stvarnosti onakvu kakva je ona uistinu. Ne dajte da Vam ukradu najviši oblik slobode, a to je sloboda mišljenja. Birajte uvijek teži put jer on vodi u istinsku radost i pobjedu.

Bog i Hrvati!
Vaš general Željko Glasnović!”

Komentari
Share Button